Egyetemista csatárt igazoltak a Titánok

   

Colin Campbell az első európai szezonjára készülhet a székesfehérváriaknál.

A Fehérvári Titánok bejelentették első légiósukat a következő szezonra. Colin Campbell a pályafutása eddigi szakaszában a tengerentúlon jégkorongozott, az elmúlt öt szezont a Nipissing Universityben töltötte. A 26 éves csatár a klubhonlapon elmondta: “Beszélgettem párszor Kiss Dávid vezetőedzővel és nagyon elkezdett érdekelni a lehetőség, hogy Európában folytathatom a pályafutásomat. Végeztem egy kis kutatást Magyarországról és a klubról, ez pedig megerősített abban, hogy úgy döntsek, a Fehérvári Titánok csapatában folytatom a jégkorongot.”

A 11-est mezt viselő csatár szeretne vezér lenni a jégen és azon kívül. “Úgy gondolom, több erősségem is van. A gyorsaságom, az agilitásom és a látásmódom segítenek abban, hogy előre vigyem a csapatot minden téren, minden egyes nap. Idősebbnek számítok majd ebben a fiatal csapatban, remélem, vezető szerepet fogok tudni betölteni a jégen és azon kívül is.”

Kiss Dávid, a Titánok vezetőedzője szeretne több lehetőséget adni a fiatal magyar centereknek, ezért most szélsőt hozott. “A tavalyi két légiós csatárunk center pozíciót töltött be, Colin viszont szélsőnek érkezik hozzánk, hogy a magyar játékosoknak több lehetősége legyen centert játszani, ez pedig a fejlődésüket szolgálja, hiszen ez egy nagyon fontos poszt, mind eggyel feljebb, az EBEL-csapatban, mind a magyar válogatottban.”

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

Eseménynaptár
augusztus 13., kedd
FELK 17:00 MHKAVS 
augusztus 14., szerda
FELK 17:00 KOLAVS 
augusztus 16., péntek
FELK   JESGYE 
FELK 17:40 BJAKOS 
FELK 18:00 FHASWL 
augusztus 17., szombat
FELK   OLLGYE 
augusztus 18., vasárnap
FELK 17:30 DEBMIS