Elküldte Greg Posst a Red Bull Salzburg

 

A Fehérvár AV19 elleni vereség volt az utolsó csepp a pohárban, a továbbiakban Andreas Brucker irányítja a csapatot.

Az EBEL leggazdagabb csapatánál a jelek szerint nem voltak elégedettek a szezon alakulásával. Igaz ugyan, hogy a Red Bull kis híján döntőbe jutott a Bajnokok Ligájában, ám az osztrák bázisú bajnokságban nem a várakozásoknak megfelelően alakultak a dolgok. Az alapszakaszban a 4. helyen végzett a csapat, majd a középszakasz eddigi 5 mérkőzésén mindössze 3 pontot szerzett, ami egy túlórás győzelemből és egy ugyanilyen vereségből adódott össze. Emellé jött 3 rendes játékidős vereség, köztük az utolsó, amikor a Bikák több mint négy év után kaptak ki ismét hazai pályán a Fehérvártól 4-1-re.

Az 53 éves kanadai tréner 2016 nyarán vette át a Red Bullt, azt megelőzően egymás után két EBEL-bajnoki címet szerzett a csapat. Vele egy vesztes elődöntőt és egy szintén vesztes finálét tudtak felmutatni ? valamint az idei Bajnokok Ligája-menetelést, melynek során a müncheni testvércsapat jelentette számukra a végállomást a legjobb négy között.

Andreas Brucker, az új vezetőedző tavaly nyáron lett Poss segítője, előtte hat szezonon át a Salzburg U20-as csapatát vitte.

gregposs

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

Eseménynaptár
augusztus 13., kedd
FELK 17:00 MHKAVS 
augusztus 14., szerda
FELK 17:00 KOLAVS 
augusztus 16., péntek
FELK   JESGYE 
FELK 17:40 BJAKOS 
FELK 18:00 FHASWL 
augusztus 17., szombat
FELK   OLLGYE 
augusztus 18., vasárnap
FELK 17:30 DEBMIS