Magosit megint eltiltották

 

Szappanos Dávidnak eltört az arccsontja, megműtötték, a DVTK aranysisakos csatára kihagyja a hetedik DVTK?FTC meccset.

Magosi Bálint a hihetetlenül izgalmas MOL Liga-negyeddöntő hatodik találkozójának második percében ütközte le a zöld-fehérek csatárát. Az eset nem tűnt extra módon brutálisnak, Szappanos azonban kétségbeesetten jelezte, hogy nagy a baj. A DVTK játékosának megmozdulását nem is szankcionálták a játékvezetők, ám a szenvedő fél nem tudta folytatni a játékot, kórházba kellett őt szállítani, információink szerint arccsonttöréssel műtötték, véget ért számára a szezon.

A Fegyelmi Bizottság megállapítása szerint: ?az ütközés szükségtelen volt, nem a korong megjátszására, vagy az ellenfél attól való elválasztására irányult. A Ferencvárosi TC játékosa már nem birtokolta a korongot. Az DVTK Jegesmedvék játékosa ellenfele háta mögül érkezve olyan testhelyzetben találta el őt, amikor az ütközésre már nem számított, megvédeni magát nem tudta. A videófelvétel alapján a sérülésokozásra utaló szándékosságot egyértelműen megállapítani nem lehet. A Fegyelmi Bizottság az eset vizsgálatakor szem előtt tartotta, hogy a Ferencvárosi TC játékosa az eset következtében az arcán súlyos sérülést szenvedett. Az ütköző játékosnak minden esetben és mindent meg kell tennie azért, hogy a sérülésokozást elkerülje.?

Az fb mindezeket mérlegelve 1 MOL Liga-mérkőzésről tiltotta el Magosi Bálintot.

A DVTK támadójának a playoff során ez már a második eltiltása, korábban a Juhamatti Hietamakival szemben bemutatott szúrást úszta meg ennyivel.

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

Eseménynaptár
augusztus 13., kedd
FELK 17:00 MHKAVS 
augusztus 14., szerda
FELK 17:00 KOLAVS 
augusztus 16., péntek
FELK   JESGYE 
FELK 17:40 BJAKOS 
FELK 18:00 FHASWL 
augusztus 17., szombat
FELK   OLLGYE 
augusztus 18., vasárnap
FELK 17:30 DEBMIS