Szórakoztat, hogy minden szurkoló gyűlöl

 

Brad Marchand a szurkolók szerint olyan alak, akit ha meglátsz, legszívesebben szájon vágnád. Ő maga azonban egyáltalán nem bánja ezt.

A Boston Bruins balszélsőjének pocsék a híre az NHL-ben. A neki szóló kiírások, táblák soha nem kedvesek. Inkább ilyesmik: ?Úgy néz ki, mint egy patkány, és úgy játszik, mint egy patkány.? Szurkolókat is kérdeztek róla a TSN kis videóanyagában, és úgy tűnik, senki sincs túl jó véleménnyel róla. ?A kis idegesítő patkány?, ?egy nagy rakat szar?, ?seggfej? ?azzal az önelégült mosollyal? ? olyan játékosként írják le tehát a fanok, ?akit ha meglátsz, legszívesebben csak arcon vágnál.?

Amikor a riporter szóba hozta, hogy általában mindenkinek ül az egyik vállán egy ördög, a másikon egy angyal, Marchand egyből rávágta: neki két ördög ül a vállain. ?Amikor ez a híred, akkor beleragadsz a patkányzónába ? magyarázta a csatár. ? De nekem ilyennek kellett lennem, hogy a ligába kerülhessek. Ha visszamehetnék az időben, akkor sem változtatnék, ennek a patkányságnak köszönhetem, hogy itt vagyok.?

Mar 5, 2015; Boston, MA, USA; Boston Bruins left wing Brad Marchand (63) reacts after scoring a goal during the first period against the Calgary Flames at TD Banknorth Garden. Mandatory Credit: Bob DeChiara-USA TODAY Sports

Brad Marchand igazi provokátorból vált sztárrá. Az elmúlt szezonban 37 gólt szerzett, összesen 61 ponttal zárt. Híre azonban nem változott, többnyire mindenki utálja, a játékosok és a bírók is. Claude Julien, a Boston Bruins edzője szerint ?sokszor csak azért állítják ki, mert a bírók bőre alá bújik, nem is azért, mert nagyon megérdemelné.?

A Világkupán Crosby mellé került. ?Igen ? mondja Julien ?, ott volt is fujjogás az elején a lelátóról. Vicces, a szurkolók a saját játékosukat fütyülték ki. Aztán belőtte a győztes gólt Európa ellen, és jó volt látni, hogy az ország mögé állt, egy emberként éltette. Ahelyett, hogy a megszokott módon egy emberként utálták volna.?

Egy szokásos jótékonysági akció keretében Marchand is ellátogatott egy gyermekkórházba, ahol a Boston-játékosok be is öltöztek. ?Voltam már herceg is ? mondta a balszélső ?, de most Szecska mesternek öltöztem a Tini nindzsa teknőcökből. Ez jobban illik a személyiségemhez.?

És hogy milyen érzés, ha te vagy az egyik legutáltabb figurája az NHL-nek?

?Tudom, hogy mennyire utálnak az ellenfél szurkolói, de nem számít, mások hogy látják a játékomat, vagy hogy mit gondolnak rólam. Sőt igazából imádom, hogy én vagyok az egyik legutáltabb játékos. Sokan mindig mondják, mennyire utálnak, de nekem ez tetszik, szórakoztatónak tartom.?

crosby_marchand

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum