Egyedi akcióval készül két alapítvány

 

Gurulj a jégre! A Sára Mosolya és a Lári Fári a mozgássérülteket hoznák közelebb a hokihoz a Tüskesátorban.

Közleményüket az alábbiakban olvashatják.

“Tisztelt Sporttárs, Csapatvezető!

Egy különleges alkalomra készülünk, egy rendhagyó találkozásra, amikor két különböző, látszólag ellentmondó világ ér össze egymással: az egyik a nyers erő, gyorsaság, korlátok nélküliség világa, a másik a mozgáskorlátozottság, kiszolgáltatottság, elesettség világa.

A találkozás 2017. január 7-én, a jégpályán történik. Jégkorongozó sportolók és kerekesszékes, mozgáskorlátozott gyermekek vesznek részt egy közös korizós érzékenyítő programon a Tüskesátorban.

Az esemény célja, hogy sérült, mozgáskorlátozott gyermekek száguldozhassanak, gurulhassanak a jégen olyan sportolók társaságában, akiknek a gladiátor “jelmeze” alatt érző szív dobog, és akiknek fontos, hogy a sérült gyermekeket nevetni lássák. A program során az is megtörténhet, hogy a két különböző világnak számos közös pontját fedezzük fel.

gurulj a jegre

Az élményterápiás esemény szimbóluma a zöld masni. Arra kérünk, hogy ha egyetértesz a program üzenetével, céljával, tűzd ki a mellkasodra a masnit, készíts egy vidám, mosolygós fotót – magadról, csapattársaidról a masnival. A képet töltsd fel a csapat facebook-oldalára, és jelöljétek meg rajta a csapattagokat, illetve a két alapítványt.

Ha pedig személyesen is részt veszel a programon, hozd el a masnidat és viseld büszkén velünk együtt!

Amennyiben szívesen részt vennél a kampányban, kérjük, add meg postacímedet, ahová el tudjuk juttatni a masnikat.

Sára Mosolya Alapítvány és Lári Fári Alapítvány

sara mosolya

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Partnerünk