A magyar jégkorongsport fantasztikus lehetőségek előtt áll

   

Minden lehetőség adott, hogy a magyar jégkorongsport tovább tudjon fejlődni, és ehhez, ha megfelelő szakmai és anyagi kondíciókat mellé tudjuk rendelni, akkor ezeket a sikereket meghaladó örömökben lesz részünk, áll Such György MJSZ-elnök szűzbeszédében.

“A terveket illetően annyit lehet már tudni, amit most átbeszéltünk a főtitkár úrral, hogy a legelső tervezett elnökségi ülésen végigvesszük a folyamatban lévő ügyeket. Nem tudom, hogy mik vannak olyanok, amelyek döntést igényelnek. Ezzel párhuzamosan próbáljuk az évkezdéssel kapcsolatos ügyeket sorra venni és döntéseket hozni, illetve azokat a fontos stratégiai kérdéseket, amilyen irányba később az elnökség az egész magyar jégkorongsportot akarja irányítani. Erre vonatkozóan azért nem tudok további részleteket, hiszen ez egy testületi döntés eredménye lesz. Csak azt tartom fontosnak, hogy legyen egy ilyen irányelv kitűzve.”

Such arról is beszélt az icehockey.hu-n, miért érdekelte az MJSZ vezetésével járó feladat: “A magyar jégkorongsport fantasztikus lehetőségek előtt áll. Egyrészt egy gyönyörű, dinamikus, izgalmas és rendkívül népszerű sportág, amely ráadásul ? paradox módon ? annak ellenére, hogy kiesett az A-csoportból, szakmailag és népszerűsége tekintetében is a csúcsán áll, és nemcsak a férfi és női válogatott tekintetében, hanem szinte minden korosztályos válogatott tekintetében is. Úgyhogy minden lehetőség adott, hogy a magyar jégkorongsport tovább tudjon fejlődni, és ehhez, ha megfelelő szakmai és anyagi kondíciókat mellé tudjuk rendelni, akkor ezeket a sikereket meghaladó örömökben lesz részünk.”

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum