Hibátlanul nyerte meg az alapszakaszt a HKB

 

Hajrájához közeledik a küzdelem az EWHL-ben és a hazai bajnokságban is.

EWHL

Egyetlen mérkőzést rendeztek a hétvégén, a MAC Budapest az SKP Bratislava vendége volt. A szlovák együttes a második harmadban négy és fél perc alatt lőtt két gólt, erre pedig a vendégek nem tudtak válaszolni. Az utolsó harmadban több lövése volt a MAC-nak, az utolsó tíz percben kétszer is emberelőnybe került, ám a hajrában kettős hátrányban játszott. Az utolsó két forduló előtt a 45 pontos Hokiklub Budapest vezet, az SKP 40-nel követi, a MAC-nak 35, a BJA-nak pedig 33 pontja van.

DEBL

Az osztrák ligában az FTC 3-2-re verte a MAC Marilynt, a győztes gólt Gottlibet Zóra szerezte az 55. percben. Egy nappal később a MAC 7-2-re nyert a Graz csapatát, Weiler Krisztina mesterhármasig jutott, Horváth Nikol pedig duplázott. Ebben a csoportban a Villach vezet a MAC és az FTC előtt.

OB I

A magyar bajnokság rangadóján múlt szerdán a HKB 5-2-re verte a MAC-ot a Kisstadionban. A hazaiak szereztek vezetést Olivia Atkinson révén, de a második harmad első nyolc percében három gólt lőve fordított a HKB – Madeline Leidt duplázott, és Szelényi Nina is betalált. Atkinson találata még visszahozta a reményeket, ám hiába játszott többször is fórban a MAC, nem tudott egyenlíteni, sőt, Lucia Haluskova duplájával alakult ki a végeredmény.

A HKB szombaton a BJA-val találkozott. Az akadémiai csapat 2-0-ra elhúzott Kristen Guerriero és Gergely Dalma góljával, de a címvédő fordítani tudott. Haluskova találatával indult a felzárlózást, aztán Lindsey Donovan egyenlített a meccs felénél emberelőnyben. A sok kiállítással tarkított meccsen a BJA kettős fórban is játszhatott a harmadik játékrészben, ám ebből nem született gól, aztán már sima hátrányban Puskás Noémi volt eredményes. A végén kapuslehozatallal is próbálkozott a BJA, de nem változott az állás.

A HKB veretlenül nyerte meg az alapszakaszt, az hétfőn este a MAC és a BJA találkozóján dől el, hogy ki lesz az ellenfele a fináléban.

U25

Az A csoportban elkezdődött az elődöntő, a HKB II-es csapata 2-1-re verte az FTC-t az első meccsen. A másik ágon a MAC az ACS FOX együttesével találkozik.

A B csoportban a Hatvan két sima győzelemmel búcsúztatta a Lizards együttesét, így negyedikként ott van az elődöntőben.

MAC_HKB_ob1

Fotó: MAC Budapest

Cimkék: , , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
december 3., vasárnap
EL 17:00 UTEDAB 3-6VÉGE
EL 17:30 FHAMIS 2-4VÉGE
EL 18:30 DEBFTC 0-4VÉGE
december 5., kedd
ICEHL 19:15 AVSVOR 5-4VÉGE
AL 21:00 IKOWRM 4-1VÉGE
december 6., szerda
AL 19:40 FTCSZG 9-2VÉGE
AL 20:00 VASLHL 4-8VÉGE
december 7., csütörtök
EL 17:30 BRADAB 3-2VÉGE
december 8., péntek
EL 17:30 GYEDAB 
EL 18:30 MISDEB 
EL 18:40 BJAFTC 
ICEHL 19:15 AVSASI 
AL 20:30 LHLOHA 
AL 20:45 WRMETO 
december 9., szombat
AL   DBFASP 
AL 19:00 SZGIKO 
AL 19:30 SPCFTC 
Partnerünk
Archívum