Hibátlanul nyerte meg az alapszakaszt a HKB

 

Hajrájához közeledik a küzdelem az EWHL-ben és a hazai bajnokságban is.

EWHL

Egyetlen mérkőzést rendeztek a hétvégén, a MAC Budapest az SKP Bratislava vendége volt. A szlovák együttes a második harmadban négy és fél perc alatt lőtt két gólt, erre pedig a vendégek nem tudtak válaszolni. Az utolsó harmadban több lövése volt a MAC-nak, az utolsó tíz percben kétszer is emberelőnybe került, ám a hajrában kettős hátrányban játszott. Az utolsó két forduló előtt a 45 pontos Hokiklub Budapest vezet, az SKP 40-nel követi, a MAC-nak 35, a BJA-nak pedig 33 pontja van.

DEBL

Az osztrák ligában az FTC 3-2-re verte a MAC Marilynt, a győztes gólt Gottlibet Zóra szerezte az 55. percben. Egy nappal később a MAC 7-2-re nyert a Graz csapatát, Weiler Krisztina mesterhármasig jutott, Horváth Nikol pedig duplázott. Ebben a csoportban a Villach vezet a MAC és az FTC előtt.

OB I

A magyar bajnokság rangadóján múlt szerdán a HKB 5-2-re verte a MAC-ot a Kisstadionban. A hazaiak szereztek vezetést Olivia Atkinson révén, de a második harmad első nyolc percében három gólt lőve fordított a HKB – Madeline Leidt duplázott, és Szelényi Nina is betalált. Atkinson találata még visszahozta a reményeket, ám hiába játszott többször is fórban a MAC, nem tudott egyenlíteni, sőt, Lucia Haluskova duplájával alakult ki a végeredmény.

A HKB szombaton a BJA-val találkozott. Az akadémiai csapat 2-0-ra elhúzott Kristen Guerriero és Gergely Dalma góljával, de a címvédő fordítani tudott. Haluskova találatával indult a felzárlózást, aztán Lindsey Donovan egyenlített a meccs felénél emberelőnyben. A sok kiállítással tarkított meccsen a BJA kettős fórban is játszhatott a harmadik játékrészben, ám ebből nem született gól, aztán már sima hátrányban Puskás Noémi volt eredményes. A végén kapuslehozatallal is próbálkozott a BJA, de nem változott az állás.

A HKB veretlenül nyerte meg az alapszakaszt, az hétfőn este a MAC és a BJA találkozóján dől el, hogy ki lesz az ellenfele a fináléban.

U25

Az A csoportban elkezdődött az elődöntő, a HKB II-es csapata 2-1-re verte az FTC-t az első meccsen. A másik ágon a MAC az ACS FOX együttesével találkozik.

A B csoportban a Hatvan két sima győzelemmel búcsúztatta a Lizards együttesét, így negyedikként ott van az elődöntőben.

MAC_HKB_ob1

Fotó: MAC Budapest

Cimkék: , , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum