Keresztes Levente 5 pontot szerzett egy NAHL mérkőzésen

 

Orosz Gergely két győzelmet szállított, de villogott Tóth Tamás és Hadobás Zétény is.

Finnország, U20 SM-sarja

A felsőházban a JYP hazai pályán 7-3-as vereséget szenvedett a HIFK-tól, a találkozó első góljánál a 20 perc jégidőt kapó Varga Balázs gólpasszos volt. A JYP már csak kilencedik a felsőházban.

Finnország, U18 SM-sarja

Több mint két hónap után játszott újból mérkőzést Fehér Kolos. A felsőházban szereplő TPS a KalPát fogadta és győzte le 4-2-es arányban, a harmadik sorban helyet kapó csatár nem szerzett pontot. A TPS a felsőház tizedik helyén áll.

Az alsóházban a SaiPa/Ketterä hazai pályán 7-3-ra verte a JYP második csapatát, Farkas Olivér két gólpasszal járult hozzá a győzelemhez. A GrIFK 7-2-re kikapott a K-Espoo vendégeként majd 6-2-re a JYP második csapatánál is, Pajor Balázs nem szerzett pontot. A négy magyar játékost is foglalkoztató TuTo hazai pályán 4-2-re kikapott a KooKoo-tól: Pásztor Viktor cserekapus volt, Zimányi, Schwartz és Antonijevic sem szerzett pontot. A SaiPa/Ketterä az alsóház második helyén áll, a TuTo nyolcadik míg a GrIFK a tizenegyedik.

Svédország, J20 Nationell

Az alsóházban a múlt héten három bajnoki várt a Västerasra. Kedden hazai pályán 5-1-es vereséget szenvedtek a Färjestadot vendégül látva, majd szombaton hosszabbításban 5-4-re nyerni tudtak a Södertälje vendégeként. A hajrára egy gólos vendégvezetéssel fordultak a csapatok, Hadobás Zétény emberelőnyből az 54 percben egyenlített, majd a ráadást 7 másodperc alatt egy újabb góllal el is döntötte, Antek Tamás 86,7%-kal dolgozott a vasak között. Vasárnap az AIK-nál vendégeskedett a Västeras és hozta el a pontokat egy 7-2-es győzelemmel, Hadobás ekkor egy gólpasszt jegyzett. A nemrégiben első felnőtt válogatott mérkőzését is lejátszó hátvéd csapata hatodik legponterősebb játékosa. A Västeras vezeti az alsóházat.

A felsőházban a Växjö 4-1-re nyert az Örebro vendégeként, a találkozó első gólját a negyedik soros Horváth Bence szerezte. Egy nappal később a Djurgarden vendégeként 5-1-re kikapott a listavezető Växjö.

Svédország, U18 Nationell

A svéd ifjúsági elsőosztályban a Mora hazai pályán 5-2-re kikapott a Brynäs együttesétől, Nemes Márton egy gólpasszt szerzett. Másnap utánpótlás válogatott csatárunk hiába duplázott a Leksand ellen, csapata 4-3-as vereséget szenvedett. Nemes toronymagasan csapata leggólerősebb játékosa, a Mora az utolsó helyen áll a déli csoportban.

Németország, DNL U20

A Köln előbb 5-1-re kikapott a Mannheim vendégeként, majd másnap hosszabbítást követően 2-1-re legyőzte ellenfelét. Csala Patrik a második mérkőzést kapta meg, mindössze egyszer kapitulálva győzelemre vezette csapatát. A Köln a felsőház második helyén végzett, az egyik fél harmadik győzeleméig tartó negyeddöntőben az Ingolstadttal mérkőznek majd.

A Düsseldorf előbb 5-3-ra győzött a Kaufbeuren otthonában, a hazaiaknál Farkas Bence és Rokaly Boldizsár Richárd pont nélkül maradt, a vendégeknél Hiezl Balázs egy gólpasszt szerzett. Másnap a Kaufbeuren 3-1-es végeredménnyel otthon tartotta a pontokat, a magyar légiósok nem szerzetek pontot. A negyedik Düsseldorf az ötödik Berlinnel, a hatodik Kaufbeuren a harmadik Landshuttal találkozik a negyeddöntőben.

Egyesült Államok, NAHL

Orosz Gergely ismét két győzelmet szállított csapatának, az Odessa Jackalopesnek. Pénteken 97.1%-os védési hatékonysággal vette ki a részét a Corpus legyőzéséből, hétfőn a 87%-os teljesítmény is elég volt a Lone Star Brahmas 8-5-s veréséhez. Keresztes Levente fantasztikus hetet zárt a New Jersey Titans-szel: előbb 6-2-re, majd 7-2-re verték a Danbury Hat Trickst, a magyar csatár előbb 2 majd 5 gólpasszal vette ki a részét a sikerből.

Egyesült Államok, NCDC

A Connecticut Jr Rangers előbb 4-3-ra kikapott a Boston Advantage-től, majd Tóth Tamás 2+1 pontjával 6-2-re verte a Northern Cyclonest. Az Islanders HC 4-3-as legyőzéséből is kivették a részüket a magyar légiósok: Banga Nándor gólt szerzett, a korábban két gólpasszt kiosztó Tóth Tamás győztes gólt szerzett. A Rockets HC 3-2-re verte a Junior Bruinst, majd másnap 6-4-re kikapott ellenfelétől, Kocsis Botond nem szerzett pontot.

Egyesült Államok, USPHL Premier

A szezon első részében az NCDC-ben szerepet kapó Horváth Donát lekerült a Premier bajnokságba. Az elmúlt héten a South Shore Kings 5 mérkőzést játszott, amelyen összesen 9 pontot gyűjtött, Horváth a Buffalo Stampede ellen 6-1-re megnyert találkozón 2 gólpasszt jegyzett. Gáspár Bence 41 lövésből három gólt kapott a Hudson Havoc ellen 3-0-ra elbukott meccsen. A Carolina Hurricanes előbb 3-2-re legyőzte a Richmond Generalst, majd másnap ugyanilyen arányban alulmaradt ellenfelével szemben. Chmelik Levente előbb 92% majd 95.6%-kal dolgozott, Kaibás Kornél az első mérkőzésen játszott.

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 14., vasárnap
VB18 16:30 HUNDEN 1-4VÉGE
AL 18:30 ETOLHL 5-1VÉGE
április 15., hétfő
VB18 13:00 GERHUN 8-2VÉGE
április 17., szerda
VB18 13:00 AUTHUN 6-5 BVÉGE
április 18., csütörtök
VB18 13:00 HUNUKR 4-7VÉGE
április 19., péntek
VÁL 18:30 HUNNOR 2-1VÉGE
    • DUNA WORLD
április 20., szombat
VÁL 16:00 HUNNOR 
VB18 16:30 JPNHUN 
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 
    • AMC MIKRO
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 
    • SPORT 1
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
Partnerünk
Archívum