Fodor Szabolcs idén már nem irányíthatja a Fradit

 

Az FTC-Telekom vezetőedzője hárommeccses eltiltást kapott az UTE elleni meccset követően, míg a lila-fehéreknél a másodedzőt sújtották büntetéssel.

A vasárnapi UTE?FTC-Telekom mérkőzésen a jégen történt eseményen kívül a kispadok között is történt olyan, ami miatt fegyelmi vizsgálat indult. Mint az a határozatból kiderült, “a mérkőzés eseménynaplója szerint Fodor Szabolcs sportszakember a mérkőzés 10. percében összeszólalkozott az ellenfél csapat hivatalos személyeivel, feléjük tárgyakat dobált”. A Fegyelmi Bizottság “tényként állapította meg, hogy Fodor Szabolcs sportszakember a két cserepad közötti részen összeszólalkozott az ellenfél másodedzőjével, majd egy jégkorongbotból készült sport-segédeszközzel a cserepadok közötti rácson átnyúlva legalább egy alkalommal bökő, szúró mozdulatot tett a másodedző felé.” Fodor szempontjából súlyosbító körülmény, hogy az elmúlt két szezonban kétszer is indult ellene eljárás, valamint válogatott stábtag is. A bizottság ezért három Erste Liga-mérkőzésre eltiltotta Fodor Szabolcsot, ami azt jelenti, hogy 2022-ben már nem irányíthatja az FTC-Telekomot, legközelebb 2023. január 6-án, Debrecenben dolgozhat a kispadon.

Újpesti részről Virág Csaba vezetőedzőnél nem állapítottak meg fegyelmi vétséget, ellenben Baróti Zsolt másodedzőt egy meccsre eltiltották. Az indoklás szerint Baróti “összeszólalkozott az ellenfél vezetőedzőjével, sportszerűtlen hangnemben kiabálva, fenyegetőleg lépett fel.”

Cimkék: , , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum