Moore-tripla és lenullázott szuperduó Edmontonban

 

A Los Angeles triplázó játékosa mellett levette a jégről a McDavid, Draisaitl kettőst: az Oilers klasszisai egy-egy kapura lövést tudtak összehozni a Kings elleni vesztes mérkőzésen.

A kanadai fővárosban az elmúlt kilenc meccséből nyolcat elvesztő Ottawa fogadta a zsinórban hatot elbukó Buffalót. A két csapat közül végül a Senators tett egy lépést kifelé a hatalmas gödörből, miután 4-1-re győzött a Canadian Tire Centerben. Tim Stützle két pontot szerzett, Anton Forsberg 29 lövést fogott, az emberhátrányos csapatrész pedig nyolcból hetet kivédekezett. A liga egyik legalulértékeltebb csatára, a Sabresben játszó Tage Thomson egymás után a hatodik meccsén szerzett pontot és kilencedik alkalommal az utolsó 10 találkozón.

Az egyvégtében nyolc meccset elvesztő St. Louis kezd magára találni, hiszen az utolsó négy összecsapását kivétel nélkül megnyerte. A Blues ezúttal Chicagóból hozta el a pontokat egy 5-2-es győzelemnek köszönhetően. A vendégeknél négyen is két ponttal zártak, ám közülük is kiemelkedett az a Ryan O’Reilly, aki emberhátrányban szerzett győztes gólt a mérkőzés derekán.

A Los Angeles Trevor Moore mesterhármasának és egészen fantasztikus védőmunkájának köszönhetően győzött Edmontonban 3-1-re. Moore minden harmadban lőtt egyet és ezzel karrierje első tripláját szerezte. A védelem emellett 29 lövést blokkolt és úgy tartotta 23 lövésen tartotta az Oilers csatársorát, hogy a Leon Draisaitl, Connor McDavid párosnak mindössze egy-egy kaput eltaláló lövése volt. A német centernek 11, az Edmonton kapitányának a 10 meccses pontszerző sorozata szakadt meg a mérkőzésen.

trevor moore

NHL, 2022. november 16.:

Ottawa?Buffalo 4-1
G: Watson, Tkachuk, DeBrincat, Stützle ill. Thompson

Chicago?St. Louis 2-5
G: Athanasiou (2) ill. Rosen, Kyrou, O?Reilly, Pitlick, Barbasov

Edmonton?Los Angeles 1-3
G: Hyman ill. Moore (3)

Sorsolás
Tabella
Kanadai táblázat

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum