Ez az itthoni hét sokat fog dobni a lendületemen

   

A Linköpingnél egyre jobb formába lendülő Galló Vilmosra jó benyomást tett Kevin Constantine, klasszis szélsőnk egyúttal elárulta, a mögöttünk hagyott Sárközy-emléktornán még nem a támadójáték volt a fókuszban.

Galló Vilmos is azon hét magyar játékos között volt, akik a 38-as keretből mindhárom mérkőzésen jégre léptek a hét végi Sárközy Tamás Emléktornán. Az SHL-es Linköping csatára a szezont lassabban kezdte, ám a Tüskébe már jó formában érkezett, az elmúlt hetekben sorra lőtte a gólokat a svéd élvonalban. ?A szezon elején elég kevés játéklehetőséget kaptam, de próbáltam kikapcsolni az agyam, és arra koncentrálni, hogy amikor majd megkapom a több jégidőt, akkor minél jobban meg tudjam ragadni a lehetőséget. Szerencsére a torna előtti hetekben már egyre inkább megkaptam, sikerült is lőnöm néhány gólt, így pozitív hangulatban térek vissza a klubhoz. Szerintem ez az itthoni hét sokat fog dobni a lendületemen, hiszen amíg a többiek jobbára pihentek Svédországban, addig én játszottam három meccset, méghozzá elég keményeket, ez mindenképpen jó? ? mondta a JKB-nak Galló, akit természetesen a tornáról is megkérdeztünk. ?Szerintem játszottunk három nem rossz meccset, mindegyiken tettünk egy-egy lépést előre ? még ha természetesen az utolsó napon sok kulcsemberünk hiányzott is, ami meg is látszott a csapaton. Mint ahogy a négy nap alatt lejátszott három meccs is, illetve a puha jég, ami miatt minden egyes lépés háromnak érződött. Én a magam részéről kicsit csalódott vagyok, hogy nem sikerült betalálnom, de ettől függetlenül igyekeztem csinálni, amit az edző kért, szerintem ez elég jól is ment. Azt tudni kell, hogy az offenzív játékra most még nem annyira koncentráltunk, azt még meg kell találnunk jövő májusig.?

hun jpn galló

fotók: Vörös Dávid/MJSZ

26 éves szélsőnk ? aki mindhárom felkészülési meccsen különböző sorösszetételekben próbálhatta ki magát ? most találkozott először személyesen Kevin Constantine-nal, s mint mondta, aprólékosságával rá is jó benyomást tett a szövetségi kapitányként a tornán debütáló szakember. ?Szerintem jó, hogy így csináljuk, hogy mindig kapjuk a feladatokat és a tananyagokat, hiszen így mindenki ugyanazt fogja tudni. Ezt egyébként meg is követeli: ha valamit nem úgy csinálsz, ahogyan kéri, akkor nem játszol, ilyen egyszerű. Természetesen a legtöbb dolog, amit kér, az Svédországban alapnak számít, de itt, Magyarországon azért még más szinten van a jégkorong, sokaknak nem minden magától értetődő, ily módon viszont megtanulja, ami ugyancsak pozitívum.?

Gallóék a bajnokságban legközelebb pénteken lépnek jégre, a jelenleg a 14 csapatos svéd elitliga 9. helyén álló Linköpingre komoly erőpróba vár: a listavezető Växjö otthonában folytatják.

hun galló

Cimkék: , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 11., csütörtök
U18 16:30 DENHUN 4-7VÉGE
április 12., péntek
NŐI 16:40 HUNAUT 1-0VÉGE
AL 18:00 LHLETO 4-5 HVÉGE
VÁL 18:00 POLHUN 5-2VÉGE
április 13., szombat
NŐI 15:00 HUNAUT 1-2 HVÉGE
VÁL 15:45 POLHUN 6-2VÉGE
AL 19:00 SZGFTC 4-5 HVÉGE
április 14., vasárnap
VB18 16:30 HUNDEN 1-4VÉGE
AL 18:30 ETOLHL 5-1VÉGE
április 15., hétfő
VB18 13:00 GERHUN 8-2VÉGE
április 17., szerda
VB18 13:00 AUTHUN 6-5 BVÉGE
április 18., csütörtök
VB18 13:00 HUNUKR 4-7VÉGE
április 19., péntek
VÁL 18:30 HUNNOR 
április 20., szombat
VÁL 16:00 HUNNOR 
VB18 16:30 JPNHUN 
Partnerünk
Archívum