Villogtak a Connecticut Jr. Rangers magyarjai

 

Tóth Tamás és Banga Nándor is gólt szerzett, mellettük több remek teljesítményt is nyújtottak fiataljaink. Heti utánpótlás légiós-körkép.

Finnország, U20 SM-sarja

A JYP Varga Balázzsal a soraiban két győzelemmel zárta a hétvégét, a Rokit 2-1-re, a Kärpätet 3-0-ra verték. A K-Vantaa előbb idegenben szenvedett hosszabbítást követően 3-2-es vereséget, majd hiába adott gólpassz Dobos Bendegúz, a TPS 8-2-vel jobbnak bizonyult náluk, végül a Jokerit 12-0-ra verte őket. Feljátszott a SaiPa juniorcsapatába a 17 éves Farkas Olivér: a miskolci nevelésű hátvéd a KooKoo elleni 4-0-s vereség és az Ilves ellen szétlövéssel 3-2-re megnyert találkozókon kapott lehetőséget a szakmai stábtól.

Finnország, U18 SM-sarja

A TPS Fehér Kolossal a csapatban hazai pályán kapott ki 3-2-re a Tapparától. A TuTo két győzelmet gyűjtött a hétvégén: a Sport ellen hosszabbítást követően 4-3-ra, a KooKoo ellen 3-1-re diadalmaskodott. A TuTo magyar játékosai alaposan kivették a részüket a két sikerből: Pásztor Viktor előbb 89, majd 95%-kal védett, a Sport ellen csapata első két gólját Schwartz Gergő lőtte, a KooKoo ellen Antonijevic gólpasszos volt.

Svédország, J20 Nationell

Hadobás Zétény és a Västeras hazai pályán szenvedett 5-2-es vereséget a Frölundától.

Svédország, J18 Regional

A keleti divízióban a Mora előbb hazai pályán 5-2-re alulmaradt az Örebróval szemben, majd 7-2-re nyert a Strömsbro vendégeként. Nemes Márton ? akivel nemrégiben hosszabban beszélgettünk ? az első mérkőzésen gólt lőtt, a másodikon 3 gólpasszt osztott ki, 13 mérkőzést követően 17 ponttal áll. A Flemingsberg Gödri Dominikkel a kapuban, valamint Hajas Bálinttal a védelemben verte hosszabbítást követően 2-1-re a ligautolsó Värmdőt, a következő fordulóban az AIK pályáján viszont 5-2-es vereséget szenvedett. Gödri előbb 96, majd 90%-kal dolgozott, Hajas nem szerzett pontot. A nyugati divízióban a Solletuna Nádasi Leventével a csapatban verte otthon 4-2-re a Huddingét, majd ráadást követően kettő pontot hozott el a Södertälje csarnokából (4-3).

Németország, DNL U20

A Düsseldorf 4 másodperccel a vége előtt döntötte el a Kölnnel vívott felsőházi rangadót. Hiezl Balázs 2 gólpasszt szerzett a 3-2-re megnyert mérkőzésen, az 59:56-kor esett gólnál ő szolgálta ki csapattársát, a Kölnben Csala Patrik csere volt. Az alsóházban Kiss-Molnár Gellért, a Regensburg csatára gólpasszt adott a Schwenningen otthonában 5-3-ra elbukott találkozón. Egy nappal később a Regensburg 5-4-re kapott ki, Kiss-Molnár akkor nem volt a pontszerzők között.

Észak-Amerika, NAHL

A New Jersey Titans előbb 5-2-re, majd 3-2-re maradt alul a Northeast Generalsszal szemben: Keresztes Levente az első mérkőzésen csapata szépítő gólját szerezte, a másodikon gólpasszos volt. A nemrégiben NCAA-elköteleződést kötő Orosz Gergely 86%-kal védett a Lone Star Brahmas ellen 4-1-re elvesztett mérkőzésen, majd másnap 42 védést bemutatva vezette 2-1-es, büntetőkkel elért győzelemre az Odessa Jackalopest, a magyar hálóőr a rávezetések során az ellenfél mind a három kísérletét fogta.

Észak-Amerika, NCDC

A Connecticut Jr. Rangers szombaton 6-1-re verte a Twin City Thundert: Tóth Tamás 1+2-vel, Banga Nándor egy gólpasszal zárt. Másnap 4-2-es sikernek örülhetett a Rangers, ekkor mindkét magyar csatár egy-egy gólt szerzett. Kocsis Botond és a Rockets HC előbb 7-1-re kikapott a Northtern Cyclones együttesétől, majd 5-2-re legyőzte a Boston Advantage-t, a győztes gólt Kocsis szerezte, aki emellett 1 assziszttal is gazdagodott.

Észak-Amerika, USPHL Premier

A Carolina Jr. Hurricanes előbb 3-0-ra, majd 4-2-re verte a Richmond Generalst. Chemlik Levente az első mérkőzésen 38 védéssel shutoutot ért el, Kaibás Kornél a másodikon gólpasszt jegyzett. A Charlotte Rush szombaton ugyan még hosszabbítást követően 5-4-re alulmaradt a Hampton Roads Whalersszel szemben, másnap viszont 5-0-ra legyűrték őket. A győztes találkozón Barna Dávid villogott, az első és az utolsó találatot is ő szerezte, mellette még egy gólpasszt is kiosztott társának.

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum