A 16 éves Keresztes döntött az U21-es rangadón

 

Továbbra is nyeretlen a FEHA19, a Vasas lenullázta a DVTK-t. Heti utánpótlás-körkép.

U21

Október első szerdáján megszerezte idei első győzelmét a DEAC. Alekszej Koszourov tanítványai magabiztosan, 5-2-re győzték le a Vasast: Borbát Márk duplázott, Karda Norbert három gólpasszal tűnt ki. A Vasasnál Bejó Tamás kapust 23 percet követően le kellett cserélni, a helyére az UTE-tól kölcsönkapott Monostori Tamás érkezett. A vasárnapi játéknapon az előző kiírás két döntőse mérkőzött Székesfehérváron, mind a két oldalon szép számmal szerepeltek Erste Liga rutinnal rendelkező játékosok, a találkozót mégsem ők, hanem Keresztes Zsombor döntötte el. A 16 éves játékos második harmados duplájával fordított, és 3-1-re megnyerte az összecsapást a BJAHC: Kiss Dániel 97%-kal védett, Jécsai Dávid 1+1-gyel zárt. A Vasas hazai pályán kapott gól nélkül 4-0-ra verte a két évvel ezelőtti bajnokot, a DVTK Jegesmedvéket. Németh József duplázott, mellette Hladony és Lambert talált még be egyszer-egyszer, Monostori 35 védéssel ért el shutoutot. Az Újpesti JA alaposan megszórta a DEAC-ot, a lilák 9-2-re nyertek hazai pályán. A kilenc gólból Cseh István kettőt vállalt, a többin testvériesen osztoztak az újpestiek, Horváth Tamás 1+2-vel zárt. A bajnokságot a 100%-os Újpesti JA vezeti a DEAC és a Vasas előtt, a FEHA19 egyelőre nyeretlenül az utolsó.

U18

Az ifjúságiak között jobban megy a Fehérvárnak, a DVTK pályáján 7-4-re, Debrecenben 6-2-re győztek. Előbbi mérkőzésen Molnár Márton 4 gólt szerzett (2 gólpassz mellett), míg Németh Zalán 6 asszisztot jegyzett. Utóbbin is ők vitték a prímet, ekkor Németh duplázott, Molnár zárt 1+1-gyel. A DEAC egy nappal korábban egy 57. percben esett Csanády Marcell góllal 1-0-ra verte hazai környezetben a BJA-t, Gergely Hunor 40 védéssel ért el shutoutot. A Budapesti JA sem maradt győzelem nélkül a múlt héten, Miskolcon a második harmadban kapcsolták be a rakétákat, Bisz Márk duplázott, Kadarkuti emberhátrányos gólt lőtt, a vége 7-1-es BJA siker lett.

A B csoportban a Kárpáti Farkasok kiütötték a KSI-t, majd magabiztosan verték a Sportországot. Az Óbuda Szombathelyen győzött, az FTC egy tucat góllal küldte haza az Ajkai Óriásokat, az Egerszegi Titánok szintén a KSI-t verték, míg a Kárpáti Farkasok már e hét keddjén nyertek hazai pályán a HKB ellen. A tabellát az eddig 100%-os FTC vezeti, de az egy mérkőzéssel többet játszó Kárpáti Farkasok is egyaránt 12 ponttal állnak.

U18 Ausztria

Az elmúlt héten csak két osztrák-magyar találkozót rendeztek, az Okanagan túrázott Budapesten. Az osztrákok a Vasas otthonában sima 4-1-es sikert arattak, a hazaiak csak a hajrában tudtak szépíteni Szűcs révén. Az Újpesti jégcsarnokban fordulatos mérkőzést játszott az Okanagan, a büntetőlövésekbe torkolló találkozóból a sógorok jöttek ki jobban, 4-3-ra győztek a Megyeri úton.

U16

A serdülők extra-kvalifikációs körében a BJA U15 szoros meccsen verte a Győrt, így a fővárosiak az I. csoportba jutottak, míg a rába-partiak a II.-esben folytathatják. Az UTE 2-1-re verte az FTC-t, így az újpesti B csapat a II. csoportba került, míg a Fradi a III.-ban versenyezhet majd. A kvalifikációs körök ezennel befejeződtek, sőt már az alapszakasz csoportok is elkezdődtek. Az I-es számú nyolcasban a FEHA19 a Kárpáti Farkasokat verte, az Újpesti JA a BJA U15-öt, a Vasas a BJA-t. A II.-esben a Győr az Óbudánál bizonyult jobbnak, a HKB verte az IOGNJA-t, az UTE pedig a DEAC-ot. A III.-as csoportban egerszegi, szegedi és dunaújvárosi sikerek születtek, míg a IV.-ben a Szekszárd és a Szigeti Bikák örülhettek. Az V. csoportban két fordulót követően a Szombathelyi Pingvinek és a Hatvan Gigászai hibátlanok.

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 19., péntek
VÁL 18:30 HUNNOR 2-1VÉGE
    • DUNA WORLD
április 20., szombat
VÁL 16:00 HUNNOR 3-2VÉGE
VB18 16:30 JPNHUN 3-6VÉGE
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR INFO
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
Partnerünk
Archívum