Továbbra is lejtőn a Philadelphia

 

A Flyers a negyedik meccsét is elvesztette az elsőszezonban, ezúttal Bostonban. A Philly a négy mérkőzésen mindössze 3 gólt szerzett.

A Carolina egy nagyon furcsa meccsen győzött 4-3-ra a Florida ellen. Az eredmény szoros találkozót sejtet, de a lőpárbajt valójában 47-10-re nyerte a Hurricanes, ami óriási hazai fölényt jelent. Ennek ellenére sokáig 3-3 volt az állás, ám tíz perccel a befejezés előtt a hatalmas hazai nyomás góllá érett: Brent Burns második találatával beállította a végeredményt. A Philadelphia ezzel a negyedik felkészülési meccsét is elvesztette: a Bruins könnyedén nyert 4-0-ra az egyaránt két-két gólt szerző Marc McLaughlin, John Beecher páros vezérletével. A Bruins kapujában Linus Ullmark 21 védéssel szerzett shutoutot.

A Buffalónak nem okozott gondot a Crosby, Malkin, Letang trió nélkül felálló Pittsburgh legyőzése. A Sabres 3-1-re nyert, Tage Thompson és Viktor Olofsson egy-egy góllal és gólpasszal járult hozzá a sikerhez. Az Ottawa háromszor is kétgólos hátrányban volt a Montreal ellen, ennek ellenére győzni tudott a hosszabbításban a rekordbajnok ellen 5-4-re. A Senators az utolsó 9 percben dolgozta a le a hátrányát, a hosszabbítás 59. másodpercében pedig Alex DeBrincat révén megszerezte a győzelmet. Claude Giroux és Shane Pinto 3 ponttal zárt, a már említett DeBrincat duplázott.

debrincat

A Columbus 2-1-re nyert a Washington ellen. Az első harmad derekán volt egy gyors gólváltás, majd a kapusok játszották a főszerepet. A hosszú gólcsendet végül Jegor Csinakov törte meg a harmadik harmad közepén, beállítva a végeredményt. A Dallas gond nélkül nyert 5-2-re St. Lousiban. A Stars már 3-0-ra is vezetett, ezt követően pedig csak arra ügyelt, hogy ez a különbség a végéig is kitartson. A vendégek legjobbja a három gólpasszt kiosztó Will Butcher volt.

Az Edmonton jóvoltából megszületett az előszezon első büntetőlövésekkel kicsikart győzelme. Az Oilers a Winnipeg vendége volt, és mindhárom játékrész döntetlenre végződött: 2-2 után jöhettek a rávezetések, amit Devon Shore egyetlen gólja döntött el. Lucas Raymond és az Alex Nedeljkovic, Sebastian Cossa páros szállította a Detroit 3-0-s győzelmét Chicagóban. A csatár mindhárom találatban szerepet játszott ? kétszer előkészítőként ?, a Red Wings tandeme pedig 21 védéssel ért el shutoutot. A Philipp Grubauer, Yanni Gourde, Alex Wennberg trió játszotta a főszerepet a 4-0-ra végződött Seattle?Vancouver összecsapáson. A német cerberus 17 védéssel nullázta le a Canuckst, a két csatár neve mellé pedig egyaránt három pont került.

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum