A Nashville felmosta a jeget a Tampával

 

A Predators hetet lőtt, Matt Duchene 5 pontot szerzett.

A Rangers visszavágott a New Jerseynek az egy nappal korábbi vereségért és 2-1-re győzött a Devils otthonában. A sokáig hátrányban lévő New York a harmadik harmadban tudott fordítani Artyemij Panarin és K’Andre Miller találataival.

A Toronto erősen kezdett Ottawában: az első harmad első felében két perc alatt lőtt hármat, innen pedig már nem nézett vissza a Leafs, és sima 6-3-mal távozott a kanadai fővárosból. A vendégektől Nicholas Robertson kétszer köszönt be, és előkészítette Denis Malgin győztes gólját.

A Torontóhoz hasonló körülmények között győzött az Anaheim a San José ellen. A Ducks az első játékrész közepén három perc alatt lőtt hármat, amivel gyakorlatilag el is döntötte a meccset. A vége 4-1 lett, amiből Derek Grant 1+1-gyel vette ki a részét.

A San José B-csapata már jobban szerepelt, hiszen 7-3-ra győzött Vegasban. A meccs fordulópontja a második harmad volt, ezt ugyanis a vendégek 4-1-re nyerték. Timo Meier négy gólpasszt adott, Danyil Guscsin révén pedig megszületett az előszezon első mesterhármasa.

guscsin_2

A Nashville a Matt Duchene, Filip Forsberg, Tanner Jeannot trió vezetésével kiütötte a Tampa Bayt. A 7-1-re megnyert mérkőzésből a trió összesen 12 ponttal, közte négy góllal vette ki a részét. A hármas legeredményesebbje Duchene volt a maga duplájával és 3 előkészítésével.

Darcy Kuemper és Charlie Lindgren együttesen nullázták le a Detroitot, ennek köszönhetően győzött a Washington 2-0-ra az autóvárosban. A fővárosiak mindkét góljában szerepet játszott John Carlson, aki az elsőt maga lőtte, a másodikat pedig előkészítette.

Az Edmonton nyerte a soros albertai rangadót a Calgary ellen, ezúttal 2-1-re. Az első harmadban lévő gyors gólváltást követően, a győztes találatot Brett Kulak lőtte a harmadik harmad derekán.

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum