Megvannak az NHL All Star-mérkőzés kapitányai és edzői

 

A gálára február 5-én kerül sor Vegasban.

Mivel a tengerentúli bajnokság játékosai távol maradnak a februári olimpiától, az NHL idén megrendezi az All Star-mérkőzést. A helyszín a Vegas Golden Knighst otthona, a T-Mobile Arena lesz, ahol az elmúlt éveknek megfelelően playoff-formában rendezik meg a gálát. A néhány éve bevezetett újításnak köszönhetően minden divízió külön csapatot küld az eseményre, ahol a hosszabbításban megszokott módon három a három ellen játszanak majd a felek két elődöntőt és egy finálét.

A négy csoport kapitányaira a szurkolók adhatták le a szavazataikat, míg a csapatok edzői azok a szakemberek lettek, akiknek a gárdája január 10-én a legjobb százalékos mutatóval rendelkezett. A voksok alapján a Metropolitan-csoport kapitánya Alekszandr Ovecskin lesz, aki az összes játékos közül a legtöbb szavazatot kapta, a voksok 30,5%-át. A Keleti Konferencia másik reprezentánsát, az Atlanticot Auston Matthews vezeti majd. Ahogy keleten a Metropolitanban, úgy nyugaton a Pacific-divizióban sem volt meglepetés, itt ugyanis Connor McDavid végzett az élen, akire a szavazatok 28,7%-a érkezett. A konferencia másik csapatának, a Centralnak az élére Nathan MacKinnont választották meg, aki a legkisebb különbséggel tudott győzni a négy játékos közül.

Az Atlantic gárdáját a Florida edzője, Andrew Brunette dobja majd harcba, akinek ez lesz az első fellépése az idényfelezőn. Szintén először szerepel majd a gálán Jared Bednar, aki a Colorado képviseletében a Central-divízió csapatát vezényli majd. All Star-mérkőzésen másodszor állhat a kispad mögött Peter DeBoer, a Vegas edzője, aki a Pacific-csoport különítményét irányítja. Az edzők között a legnagyobb név a Metropolitant vezető Rod Brind’Amour lesz, aki a Carolina mestere és a tavalyi szezon végén megkapta a legjobb edzőnek járó Jack Adams-trófeát.

2022-All-Star-Coaches

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
január 18., kedd
ICEHL 18:30 G99AVS TÖRÖLVE
EL 19:00 ETODAB 2-0VÉGE
január 21., péntek
EL 16:00 TITMAC 6-4VÉGE
EL 17:30 GYEBRA 4-0VÉGE
január 22., szombat
MK 14:05 DEBMIS 5-3VÉGE
    • M4 SPORT+
MK 17:15 AVSFTC 5-0VÉGE
    • M4 SPORT+
január 23., vasárnap
MK 14:05 FTCMIS 4-3VÉGE
    • M4 SPORT+
EL 16:30 BRASCC 0-3VÉGE
MK 17:15 AVSDEB 3-4VÉGE
    • M4 SPORT+
január 24., hétfő
EL 18:40 TITDAB 4-0ÉLŐ
január 26., szerda
ICEHL 19:15 AVSZNO 
Partnerünk
Archívum