UTE–UNI Győr ETO HC 2-1

   

Az újpestiek egy utolsó percben lőtt góllal győzték le a zöld-fehéreket.

Az UTE ezúttal nevezett egy játékost a negyedik sorba Zsigmond személyében, valamit a védelemben Horváth Tamás helyett Horváth András szerepelt. A győrieknél sokat változtak a sorok, Béres és Erdőhelyi jégre lépett, ellenben Bugár nem játszott. A meccs első harmadában Rajna és Sági is 12-12 alkalommal védett. A második játékrészben az UTE hiába vitte 28-5-re kapura lövési mutatót, nem tudott előnnyel a szünetre vonulni: a lila-fehérek Just emberelőnyös góljával megszerezték a vezetést, ám alig több mint 2 percre rá Bödök egyenlített. A harmadik felvonásban úgy tűnt, nem születik gól, így hosszabbításra kerül sor, ám 59:08-nál Kiss Patrik belőtte az újpestiek győztes gólját.

Az UTE 2-1-re nyert, kedden az FTC-Telekommal játszik kupameccset, aztán csütörtökön a Sportklubot fogadja. A győriek pénteken látják vendégül a címvédő csíkiakat.

uteeto_MI_0375

fotó: Jani Martin/UTE

Nem játszottunk jól, de a szívünk a helyén volt

   

Mestermérleg az UTE-ETO után.

Virág Csaba vezetőedző, UTE:Elégedett vagyok, bár ma nem játszottunk jól, de a szívünk a helyén volt. Nagyon nehezen indult a mérkőzés, két hátránnyal kezdtünk, nehezen melegedett be a mozdony, de utána jó volt az üzemi hőfok, jól mentünk, csináltuk a dolgunkat, de az i-ről a pont legtöbbször hiányzott. Kőkeményen megdolgoztunk azért, hogy megnyerjük ezt a mérkőzést, a harmadik harmad nagyon jól kezdődött, már a támadóharmadban nyomás alá helyeztük az ellenfelet, de az emberelőny után éreztük, hogy kezd megfáradni a három sor, nem igazán tudtunk erőt meríteni semmiből, de keményen dolgoztunk hatvan percen keresztül. Nagyon jól játszott a Győr is, érdemelt volna pontot, de úgy gondolom, hogy mi is megérdemeltük a győzelmet. Csapatkapitányunkat, Benk Andrást kórházba szállították, megnyílt a feje, az orra sem úgy állt, ahogy kellene, meglátjuk, hogy milyen gyorsan halad majd a rehabilitációja.”

Ladányi Balázs vezetőedző, UNI Győr ETO HC: „Azzal maximálisan elégedett vagyok, ahogy a két nappal ezelőtt mutatott játékhoz képest most játszottunk. Sajnos nem tudjuk átlépni az árnyékunkat, a szoros meccseinket képtelenek vagyunk megnyerni. Jól kezdtünk, nyomás alatt tartottuk az Újpestet az első harmadban, aztán abban a harmadban és a második játékrészben is összeszedtük egy csomó kiállítást, ami megfogta a lendületünket, és óriási önbizalmat adott az ellenfélnek, rengeteg lövést eresztettek meg a kapunkra. Nagyon sajnálom, hogy a végén legalább döntetlenre nem tudtuk menteni a meccset. Gratulálok az Újpestnek a három ponthoz.”

Erste Liga, Megyeri út, 379 néző. Játékvezetők: Mach, Mach, Mokrai, Sipos.
Rajna: 96,6% (Márkus)
K
Sági: 96,0% (Tóth)
Balázsi, Stadel, Németh, Suter, Kiss Patrik
1
Tornyai, Vas, Dézsi, Schmál, Madácsi
Horváth A., Jago, Coatta, Benk, Just
2
Bukor, Kováts, Béres, Szalma, Czakó
Varga, Nemes, Balogh, Csergő, Robichaud
3
Erdőhelyi, Léránt, Bödök, Páterka, Turbucz
Zsigmond
4
Mesterházy, Vesutkin, Odnoga, Szlama, Majoross
Virág Csaba, Baróti Zsolt
E
Ladányi Balázs, Revák Zoltán
Gólok Idő Csapat Típus Gól Passz Passz
1-0 26:56 UTE PP Just Benk Coatta
1-1 29:11 ETO Bödök Páterka
2-1 59:08 UTE Kiss Patrik Suter Stadel
50 Kapura lövések száma 29
8 Kiállításpercek 14

Kiss Patrik 59:08-nál döntötte el a meccset

 

Az UTE–ETO találkozó három gólja két és fél percben.

Cimkék: , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
március 22., péntek
EL 17:30 BRAGYE 5-3VÉGE
EL 18:30 FTCSCC 2-4VÉGE
március 23., szombat
EL 14:05 FTCSCC 6-1VÉGE
    • M4 SPORT+
EL 17:30 BRAGYE 1-2VÉGE
március 24., vasárnap
AL 16:00 ASPLHL 5-2VÉGE
AL 18:30 ETOSZG 8-4VÉGE
március 26., kedd
EL 17:30 GYEBRA 0-2VÉGE
EL 17:30 SCCFTC 4-0VÉGE
március 27., szerda
EL 17:30 GYEBRA 4-1VÉGE
EL 17:30 SCCFTC 1-4VÉGE
március 29., péntek
EL 17:30 BRAGYE 
EL 18:30 FTCSCC 
március 31., vasárnap
EL 17:30 GYEBRA 
EL 17:30 SCCFTC 
Partnerünk
Archívum