Háromból három meccset nyert a DHK

 

A debreceni fiatalok sorrendben az Ifj. Ocskay Gábor NJA-t, a Budapesti JA-t és az Újpesti JA-t verték.

U21

Legutóbbi összefoglalónk óta 3 fordulót rendeztek az U21-es bajnokságban. A második fordulóban két váratlan eredmény is történt. A kvalifikációból érkező Vasas büntetőkkel 5-4-re legyőzte a DVTK Jegesmedvék Akadémiát. Az észak-amerikai bajnokságba szerződtetett ? ám egyelőre még nem kiutazó ? Tóth Tamás 1+1-ének is köszönhetően a hajrában egy góllal vezettek a miskolciak, ám a Vasas élt a kapuslehozatallal, Horácskó Márk az utolsó percben egyenlített. A hosszabbításban nem esett gól, a győztes büntető Weiler Frigyes nevéhez fűződött. A másik selejtezőből érkezett gárda, a DHK nagy meglepetésre hosszabbítás során 3-2-re legyőzte az Ifj. Ocskay Gábor NJA-t. A debreceniek a mérkőzés felénél 2-0-ra vezettek, Szabó Csaba góljával azonban az 59. percben utolérte ellenfelét a Fehérvár. A hosszabbítást a duplázó Dmitrij Karmajev zárta le. Az Újpesti JA erős harmadik harmadának köszönhetően 7-3-ra nyert a Budapesti JA vendégeként, Cseh István Róbert duplázott.

A harmadik fordulóban a DHK ismét hosszabbításos sikert aratott, ezúttal a BJA ellen. György József tanítványai az 57. percben Bartók András emberhátrányos találatával átvették a vezetést, ám a budapesti együttes újfent emberelőnybe került, lehozta kapusát és Makai Miklós révén kiharcolta a hosszabbítást. A ráadásban csak úgy, mint pár nappal ezelőtt ismét Dmitrij Karmajev döntött, 6-5 lett a vége. Az IOGNJA magabiztos 8-5-ös sikert aratott a Vasas Jégcentrumban, Kaposi József és Vladimir Glin is duplázni tudott. A DVTK JA egy parázs összecsapáson 5-2-re nyert Újpesten, György Szilárd két gólt lőtt.

A negyedik, hétközi fordulóban a Vasas megszerezte első hárompontos győzelmét, Jánosi Csaba együttese a Budapesti JA otthonában tudott nyerni 4-3-ra. Két harmadot követően a hazaiak 3-1-re vezettek, ám a hajrában Gruff Kevinék egy kettős kiállítást kétszer is kihasználtak így megfordították a mérkőzést. Az IOGNJA 5-3-ra nyert Miskolcon, a fehérvári fiatalok testvériesen elosztották a pontokat. A DHK a duplázó Karmajev vezérletével 5-3-ra verte az Újpesti JA-t. 4 fordulót követően az ifj. Ocskay Gábor NJA 10 pontos, a Vasas, a DVTK JA és a DHK 3 pont lemaradással üldözi őket.

A B csoportban a Győr és a Dunaújváros 100%-os két fordulót követően, mindkét együttes egyszer-egyszer verte az FTC-t, illetve a Pesterzsébetet.

U18

Az A1 jelű kvartettben már csak az IOGNJA hibátlan, a hétközben 4-1-re verték az Újpesti JA-t. A siker kulcsa a duplázó Anze Zezelj volt. A második helyen a DVTK JA-t 4-3-ra legyűrő Vasas áll. Nagy László együttese majdnem eltékozolta négy gólos előnyét, de a Jegesmedvék csak felzárkózni tudtak, egyenlíteni már nem.

Az A2 jelű trióban egy mérkőzést rendeztek, a Budapest JA Érden verte 7-3-ra a Kárpáti Farkasokat.

A B1 jelű csoportban már csak 3 mérkőzés vár lejátszásra, a Székelyföldi JA már mindenképpen a tabella elején zár, második helyre a Győr fut be, míg harmadik a Lehel lesz. A kvalifikációból alászálló FTC, KMH, Óbuda trió a középmezőnyben zár.

ICEJL

A felsőházban az Újpesti JA 3-2-re alulmaradt a Steiermarkkal szemben, a 8 csapatos bajnokság ötödik helyén áll. Az alsóházban a DHK kétszer meccselt a Feldkirchhel, összesen 1 pontot gyűjtött. A Kárpáti Farkasok otthon kaptak ki a horvát válogatottól.

U16

Az A1 csoport küzdelmei már befejeződtek, az A2-ben is már csak 3 mérkőzés vár lejátszásra. a 9 fős versenyfutást már megnyerte a Kárpáti Farkasok, a második helyen a DHK végez, míg a harmadik a Vasas lesz. A B1 jelű csoportban az IOGNJA B továbbra is hibátlan, a Sportország egy vereséggel követi. A B2-ben az Óbuda és a Kiskőrös is 100%-os.

U14

16 csapatos A1 csoportot a MAC első csapata nyerte, az Újpesti A és a Vasas előtt. A B1-et a KSI vitte el a Vasas B elől. A B2-ben a Lehel, a B3-ban a Szigeti Bikák végeztek az élen.

Menetrend, tabella, statisztikák:

U21 ? 10 csapat

U18 ? 16 csapat

U16:

I-V. bajnokságok

A1 bajnokság ? 4 csapat
A2 bajnokság ? 9 csapat
B1 bajnokság ? 8 csapat
B2 bajnokság ? 8 csapat

U14:

I-VI. bajnokságok

A1 bajnokság ? 6 csapat
B1 bajnokság ? 8 csapat
B2 bajnokság ? 6 csapat
B3 bajnokság ? 8 csapat

Cimkék: , , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum