A MAC HKB visszavághat a Gyergyói HK-nak

 

Az újbudaiak október elején túlórában alulmaradtak a GYHK-val szemben, most újra megpróbálhatják legyűrni Szilassy Zoltán csapatát.

Szombaton két mérkőzést játszanak az Erste Ligában. Miskolcon csalódott csapatok találkoznak 17 órától: a DVTK Jegesmedvék a legutóbbi 10 mérkőzésükön pontot sem szereztek, míg a DEAC a legutóbbi 7 meccséből csak a Titánok elleni tudta megnyerni. A miskolciak csütörtökön a Gyergyói HK-t fogadták, hiába lőttek többet kapura, 3-1-re alulmaradtak. A Jegesmedvék helyzetkihasználása nem az igazi, sorozatban öt mérkőzésen át csak 1-1 gólt tudtak lőni. A DEAC sem termeli úgy a gólokat, mint korábban, a Titánok elleni 6-2-es győzelmet leszámítva 6 összecsapáson 10-szer volt eredményes. A két csapat idén még nem játszott bajnokit egymással, viszont a felkészülési időszak nyitásaként 4-3-ra nyert a DVTK.

A MAC HKB motiváltan várhatja a 18 órakor kezdődő, Gyergyói HK elleni meccset. Az újbudaiak csak két vereséget szenvedtek az idei szezonban, azokat is csak túlórában, ebből az egyiket a GYHK ellen szenvedték el. Az október 5-ei mérkőzésen büntetőkkel nyertek 3-2-re a gyergyószentmiklósiak, a győztes rávezetés pedig annak a Szigeti Ákosnak a nevéhez fűződik, aki korábban a MAC jégkorongozója volt. Az egymás elleni meccs óta eltelt közel egy hónapban a MAC HKB ötből négyszer győzött ? ezek sima, legalább 4 gólos sikerek voltak ?, csak az UTE bírta legyűrni hosszabbításban, míg a GYHK mind az 5 alkalommal begyűjtötte a 3-3 pontot. Az újbudaiak legutóbb vasárnap játszottak, 9-3-ra nyertek Dunaújvárosban, a gyergyóiak pedig csütörtökön 3-1-re nyertek Miskolcon.

A mérkőzések a Halloween-kezdeményezés égisze alatt zajlanak, azaz a jelmezben érkezők ingyen nézhetik meg a Tüskecsarnok-beli meccset, míg ugyanezért cserébe Miskolcon féláron lehet belépni.

Fotó: Mudra László - MAC

fotó: MAC HKB Újbuda

Cimkék: , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum