Dalecky 4, Kloz 2 meccses eltiltást kapott

   

A DEAC jégkorongozói mellett Lövei Dávid és Ladányi Balázs 1-1 mérkőzést lesz kénytelen kihagyni.

Két vasárnapi mérkőzés négy fegyelmi határozatot szült. Lövei Dávid, a DVTK Jegesmedvék játékosa a Titánok elleni mérkőzés 55. percében “ellenfelét a korong megjátszásának szándéka nélkül botját magasan tartva a palánktól veszélyes távolságban meglökte. A lökés a Titánok játékosát hátulról érte, amikor arra nem számított, magát védeni nem tudta.” A Fegyelmi Bizottság ezért a Gyergyói HK elleni mérkőzésről eltiltotta a csatárt.

A DEAC két légiósát is elvesztette a szombati, DVTK Jegesmedvék elleni és a hétfői, Gyergyói HK elleni találkozóra. Jan Dalecky ráadásul még két meccset lesz kénytelen pihenni, ugyanis több megtorlatlan szabálytalanságot is elkövetett. Előbb “mindkét kezét magasan tartva, ellenfelét a fején eltalálva palánknak/plexinek lökte, az esettel kapcsolatban kiállítás nem történt, a szabálytalanság következtében az UNI Győr ETO HC játékosa megsérült, a játékot nem tudta folytatni”, aztán “egy palánk melletti korongért folyó harc során ellenfelét lefejelte, a játékvezetők 2 perces kisbüntetést szabtak ki az ezt követő dulakodás miatt, azonban a fejelést nem észlelték, azzal kapcsolatban büntetést nem szabtak ki”, végül “egy korongért folytatott harc során könyökével felütött ellenfele arcára.”

Vojtech Kloznak fejre irányuló támadásért kell két mérkőzést kihagynia. “Vojtech Kloz egy korongért folyó harc során ütközött ellenfelével. Az ütközéskor az elsődleges kontaktpontok a DEAC játékosának válla, és az UNI Győr ETO HC játékosának feje voltak. Bödök Bence nem változatott hirtelen testhelyzetén az ütközést megelőzően, magát veszélyeztetett helyzetbe nem hozta. Vojtech Kloz nem kísérelte meg a korong megjátszását, látható szándéka kizárólag a szabálytalan ütközés volt. Az UNI Győr ETO HC játékosa megsérült, a mérkőzést nem tudta folytatni.”

A DEAC?UNI Győr ETO HC mérkőzés a két hazai eltiltás mellett a vendég csapatnak is hozott büntetést. Ladányi Balázs csütörtökön nem irányíthatja a csapatát az SC Csíkszeredai ellen, miután sportszerűtlen volt a játékvezetőkkel szemben. “A mérkőzés eseménynaplója szerint a sportszakember a mérkőzést követően a mérkőzés egyik játékvezetőjénél sportszerűtlen és vulgáris hangnemben bírálta a mérkőzés játékvezetői tevékenységét. A Fegyelmi Bizottság ? a bizonyítékokat a maguk összességében értékelve és meggyőződése szerint elbírálva ? tényként állapította meg, hogy Ladányi Balázs az UNI Győr ETO HC csapatának vezetőedzője viselkedésével nem tisztelte a mérkőzés hivatalos személyeinek tekintélyét és magatartásával a sportág szellemiségének nem megfelelő módon viselkedett, ezért a rendelkező részben meghatározott szankció kiszabása mellett döntött.”

Cimkék: , , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 11., csütörtök
U18 16:30 DENHUN 4-7VÉGE
április 12., péntek
NŐI 16:40 HUNAUT 1-0VÉGE
AL 18:00 LHLETO 4-5 HVÉGE
VÁL 18:00 POLHUN 5-2VÉGE
április 13., szombat
NŐI 15:00 HUNAUT 1-2 HVÉGE
VÁL 15:45 POLHUN 6-2VÉGE
AL 19:00 SZGFTC 4-5 HVÉGE
április 14., vasárnap
VB18 16:30 HUNDEN 1-4VÉGE
AL 18:30 ETOLHL 5-1VÉGE
április 15., hétfő
VB18 13:00 GERHUN 8-2VÉGE
április 17., szerda
VB18 13:00 AUTHUN 6-5 BVÉGE
április 18., csütörtök
VB18 13:00 HUNUKR 4-7VÉGE
április 19., péntek
VÁL 18:30 HUNNOR 
április 20., szombat
VÁL 16:00 HUNNOR 
VB18 16:30 JPNHUN 
Partnerünk
Archívum