Hamis oltási papírokkal trükközött Evander Kane

   

A San José csatára lebukott és 21 mérkőzésre szóló eltiltást és több mint fél milliárd forintnak megfelelő pénzbüntetést kapott.

Ismét botrányba keveredett az NHL ügyeletes rosszfiúja, Evander Kane. A kivételes képességekkel megáldott – és a tavalyi szezonban is a Sharks kanadai táblázatának az élén végző – játékos ütötte már meg bottal a vonalbírót, keveredett családi erőszakba és fogadási botrányba, ám ezeket a renitens viselkedéseket is sikerült megfejelnie a legújabb akciójával. Még a szezon előtt megírtuk, hogy az NHL milyen protokollt írt elő a beoltott és a beoltatlan játékosoknak. Utóbbiak közé tartozott Kane is, aki emiatt kihagyta a csapat edzőtáborát, az előszezont és az új idény első mérkőzését is. A hétvégén már játékra jelentkezett és papírt is hozott arról, hogy megkapta a megfelelő vakcinákat, ám kiderült, hogy az igazolás hamis, amivel nemcsak a saját, hanem minden játékostársának és a klub alkalmazottjának is komolyan veszélyeztette az egészségét. Az NHL kellő szigorral csapott le a többszörösen visszaeső Kane-re: 21 mérkőzésre tiltott el, amely idő alatt fizetést sem kap, így a hokisnak kb. 1,8 millió dollárról kell lemondania.

Kane az eltiltás lejárta után, leghamarabb november 30-án térhet vissza a jégre a New Jersey ellen, de erre sem garancia sincs a játékos korábbi balhéit tekintve. Erre utal a San José által kiadott közlemény is, amiben csak annyit írtak, hogy csalódottak a játékos viselkedése miatt és a felfüggesztés befejezése előtt nem kommentálják a Kane jövőjét firtató kérdéseket.

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum