UTE–MAC HKB Újbuda 2-1

   

Az újpestiek Nemes hosszabbításos góljával legyőzték az újbudaiakat.

A lila-fehéreknél Gáspár helyett Varga szerepelt a védelemben, Simon helyett pedig Lászlóffy játszott a negyedik sorban. Az újbudaiak Kreiszt nem nevezték, ellenben Nádor pályafutása első Erste Liga-mérkőzésére készülhetett. A találkozó elején kimaradt egy vendég fór, aztán a 16. percben két fontos esemény is történt: Balogh egy közeli duplázással vezetéshez juttatta az UTE-t, valamint Bálizs megsérült, a helyére Farkas érkezett a MAC HKB kapujába. A második harmad elején kimaradt egy áthúzódó újbudai előny, a 38. percben pedig az UTE eladta a saját harmadában a korongot, ezt Ádám Zsolt egyenlítő góllal büntette. Hat perccel a rendes játékidő vége előtt a vendégek nem álltak fel időben egy bulihoz, kisbüntetést kaptak, az UTE az első előnyében nem tudott kialakítani érdemi lehetőséget. A hosszabbítás elején Nemes elvette a korongot Gooch-tól, majd egy sikeres szólóval lezárta a meccset.

Az UTE 2-1-re nyert, 23 pontjával megelőzte a Brassót és feljött a 4. helyre. A lila-fehérek legközelebb október 29-én lépnek jégre Dunaújvárosban, míg a MAC HKB 24-én utazik oda.

utemac

fotó: UTE

Ez egy oda-vissza játék volt

   

Edzői értékelések az UTE-MAC HKB mérkőzésről.

Virág Csaba vezetőedző, UTE: „Ez egy oda-vissza játék volt, nagy volt a sebesség, az iram. Úgy lehetett érezni, mintha az döntene, hogy ki hibázik nagyobbat. Próbáltunk egyszerűen játszani, ez olykor sikerült, olykor nem, de a döntő részben inkább sikerült. Nem mehet mindkét csapat haza három ponttal, pedig úgy lett volna igazságos, de persze örülök, hogy azért több ponttal gazdagodtunk, mint az ellenfél. Ma is nagyon jól jött a buzdítás, köszönjük a segítséget a szurkolóinkat, a hazai pálya a nehéz helyzetekben mindig hatalmas erőt ad.”

Marton Tibor másodedző, MAC HKB Újbuda: „Ha a profi edző beszél belőlem, akkor nem jó, hogy nem szereztük meg a három pontot. De ha az az edző, aki a játékosok nagy részét nevelte is, elégedett lehetek a munkával, amit a jégen láttam. Tízzel többet lőttünk kapura, persze a videóról majd kiderül, hogy ezeknek hány százaléka volt minőségi helyzet. Ha ránézek a tabellára, ez egy rangadó volt, a két csapat kapta eddig a legkevesebb gólt a ligában, és a védekező munkával ezúttal sem volt gond. Született egy újpesti munkagól, mi is lőttünk egy munkagólt. Ami a mi szempontunkból fontos, hogy a kapuban helyt állt egy 19 éves kapus, akit a frigóból küldtünk be, egy másik 19 éves játékosunk pedig gólt szerzett. Bárki nyerhetett volna ma este, de a három a három elleni játékban egy pillanatnyi hibát követtünk el, ezt pedig az ellenfél kihasználta. Bálizs Bencének a lovaglóizma sérült meg, meglátjuk, hogy ez mennyi kihagyást jelent, de őt ismerve valószínűleg nem kell sokáig nélkülöznünk.”

Erste Liga, Megyeri út, 652 néző. Játékvezetők: Babic, Babic, Sábián, Muzsik.
Rajna: 97,6% (Márkus)
K
Bálizs: 88,9% (Farkas: 95,5%)
Balázsi, Stadel, Coatta, Kovács A., Kiss Patrik
1
Macaulay, Tóth G., Gooch, Schlekmann, Dansereau
Jago, Kiss Phil, Németh, Suter, Benk
2
Garát, Pozsgai, Djumic, Molnár B., Izacky
Kiss D., Varga A., Nemes, Kovács S., Balogh
3
Csollák, Varga K. J., Stevens, Ritter, Kozma
Nejezchleb, Csergő, Lászlóffy
4
Tóth P. N., Nádor, Ádám, Pápa
Virág Csaba, Baróti Zsolt
E
Kangyal Balázs, Marton Tibor
Gólok Idő Csapat Típus Gól Passz Passz
1-0 15:40 UTE Balogh Nemes Kiss D.
1-1 37:20 MAC Ádám Gooch
2-1 60:19 UTE Nemes
31 Kapura lövések száma 42
4 Kiállításpercek 2

Nemes korongot szerzett és győztes gólt lőtt

 

Az UTE–MAC HKB Újbuda összecsapás fontos jelenetei közel 3 percben.

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
november 28., vasárnap
EL 14:00 MACMIS 3-1VÉGE
EL 17:30 SCCBRA 8-1VÉGE
ICEHL 17:30 KACAVS 3-1VÉGE
EL 18:30 FTCDEB 4-1VÉGE
EL 18:30 UTEETO 2-1VÉGE
november 29., hétfő
KHL 17:30 SZKSZE 
    • SPORT 2
november 30., kedd
MK 18:00 MISMAC 1-2VÉGE
MK 18:30 FTCUTE TÖRÖLVE
december 2., csütörtök
EL 17:00 TITGYE 2-5VÉGE
EL 18:00 UTESCC 3-1ÉLŐ
EL 18:30 FTCBRA 1-0ÉLŐ
december 3., péntek
EL 17:00 MACBRA 
EL 18:30 DEBTIT 
EL 19:00 ETOSCC 
ICEHL 19:15 AVSZNO 
    • DIGI SPORT 2
Partnerünk
Archívum