Innsbruck?Hydro Fehérvár AV19 1-4

   

A fehérváriak a 96%-kal védő Kornakker Dániel és a duplázó Alex Petan vezetésével magabiztosan nyertek és visszavették az első helyet a Ljubljanától.

A Volánból Rasmus Tirronen kapus mellett hiányzott ezúttal Stipsicz Bence is, helyére a második sorba Horváth Milán költözött fel Campbell bekkpárjaként. Az innsbruckiak sokkal rosszabbul álltak emberanyaggal: öt védővel tudtak kiállni, és gyakorlatilag végig háromsorozták a hatvan percet. A fehérváriak mindenesetre az első, majd a második harmadot is kiválóan kezdték. Három perc sem telt el az összecsapásból, amikor mintaszerűen körbejárt a korong az osztrák harmadban, Anze Kuralt gólja előtt az összes magyar mezőnyjátékosnál megfordult a pakk, a szlovén csatár végül éppen Horváth Milán kipattanóját tette be Swette kapujába. Ezt követően átvették az irányítást a hazaiak, a Tirronent távollétében remekül helyettesítő Kornakker Dániel azonban megőrizte kapuját. A második játékrész rajtja még az elsőénél is jobban sikerült vendégszempontból. Egy perc, két kontra, két gól: előbb Hári János és Magosi Bálint játszott ki tanárian egy kettő az egy elleni lerohanást ? utóbbi bombázta be végül kapásból ?, majd Erdély Csanád lopott korongot, s indította Alex Petant, aki háromra növelte a különbséget. Kornakker shutoutját a meccs feléhez közeledve Feldner rontotta el, aki a magyar kapusról lecsorgó korongot húzta be az üres kapuba, a 25 éves portás azonban a záró harmadban is lehúzta a rolót, 96%-os védési hatékonyságával megadta az alapot a fehérváriak sikeréhez, melyet Petan biztosított be két perccel a vége előtt üres kapura.

Kevin Constantine együttese a Ljubljana túlórás linzi veresége nyomán visszavette az első helyet a tabellán, így listavezetőként utazhat tovább Bolzanóba, a szombati rangadóra.

twkavs

Fotó: TWK Innsbruck

Sorsolás
Tabella
Kanadai táblázat

Cimkék: , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum