A Vasas és a DHK jutott a legjobb hat közé U21-ben

   

A debreceni Bartók András 9 mérkőzésen 30 pontot gyűjtött a kvalifickációs kör során.

U21

Véget ért a bajnokság kvalifikációja, a négy kiemelt akadémia mellé a Vasas és a Debreceni Hoki Klub jutott az A csoportba. A Vasas a Dunaújváros 3-2-es legyőzésével biztosította be helyét, a győztes gólt Németh József szerezte. A káposztásmegyeri együttes az utolsó fordulóban 13-0-ra kiütötte a Pesterzsébetet. A másik továbbjutó helyről a Győri Nemak ETO?Debreceni Hoki Klub mérkőzés döntött, a vendégek semmit sem bíztak a véletlenre, a mérkőzés felénél már 4-1-re vezettek, végül  8-1-es kiütéses sikert arattak. A magabiztos sikerből Bartók András mesterhármassal, Borbát Márk 4 gólpasszal vette ki a részét. Az utolsó fordulókban valami nagyon összeállt Debrecenben, az FTC-t 11-1-re, a Pesterzsébetet 11-0-ra intézték el György József tanítványai. A továbbjutásról hajszállal lemaradó ETO, a negyedik Ferencváros, az ötödik Dunaújváros és a Pesterzsébet kvartett a B csoportban folytatja. A kvalifikáció legeredményesebb játékosa a 9 mérkőzésen 30 pontot összelapátoló Bartók András lett. A legtöbb gólt, szám szerint 11-et a jekatyerinburgi nevelésű Ilja Korotajev szerezte a Győr színeiben.

U18

Az ifjúsági bajnokság kvalifikációjának utolsó fordulója nemcsak arról szólt, hogy ki kerül az A1 csoportba, hanem arról is, hogy melyik 4 együttes küzdhet az osztrák EBJL felsőházában a legjobb 4 osztrák csapattal. Az már korábban eldőlt, hogy az első háromban a Vasas, az ifj. Ocskay Gábor NJA és az Újpesti JA végez, a negyedik hely viszont még kiadó volt. A Debrecennek hazai pályán kellett volna legyőznie az újpesti együttest ahhoz, hogy megtartsa továbbjutó helyét, ám a lila-fehérek 2-1-re nyertek, a győztes gólt Petar Peceric szerezte. A DHK veresége esélyt adott a DVTK JA-nak, hogy ha legyőzi az Óbudát, akkor odaérhet a felsőházi tagságot biztosító pozícióba. A szerdáról péntekre halasztott mérkőzésen a Jegesmedvék az 5 pontos Trozsák Ádám vezérletével 11-0-ra verték az OHA-t. A Budapesti JA így hiába győzte le nagy csatában 6-5-re az FTC-Telekomot, maradt ötödik. A Budapesti JA, a Debreceni Hoki Klub és a Kárpáti Farkasok az A2 jelű csoportba kerültek, illetve az EBJL alsóházában folytatják, míg a KMH, az FTC és az Óbuda a B1 csoporthoz csatlakozott. A B1-et a hibátlan Székelyföldi JA vezeti a Győr és a Sportország előtt.

U16

Az A1 jelű kvartettben a Budapesti JA 5-2-re legyőzte az újpesti akadémiát és megnyerte csoportját. Az A2-ben a Kárpáti Farkasok és a Vasas is tapad a listavezető Debrecenre, a B1 csoportban 3 fordulót követően 4 csapat is 100%-os, míg a másik négy továbbra is pont nélkül áll. A B2-ben a Kiskőrös és az Egerszegi Titánok is győzelmet aratott, így holtversenyben vezetik a tabellát.

U14

A B1 csoportban a KSI legyőzte a Vasas B-t, így a tabella élére ugrott. A KSI-hez hasonlóan a Szombathelyi Pingvinek és az egy meccsel többet játszó Vasas B is 12 pontos. A B2-ben három csapat is 9 ponttal áll, a B3-ban Szigeti Bikák sokgólos mérkőzésen gyűrték le a Kiskőröst, így már csak ők veretlenek.

Menetrend, tabella, statisztikák:

U21 ? 10 csapat

U18 ? 16 csapat

U16:

I-V. bajnokságok

A1 bajnokság ? 4 csapat
A2 bajnokság ? 8 csapat
B1 bajnokság ? 7 csapat
B2 bajnokság ? 8 csapat
C bajnokság ? 4 csapat

U14:

I-VI. bajnokságok

A1 bajnokság ? 6 csapat
B1 bajnokság ? 8 csapat
B2 bajnokság ? 6 csapat
B3 bajnokság ? 8 csapat

Cimkék: , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum