Két miskolci légiós nem akart játszani a kupában

 

Egri István klubelnök a DVTK Jegesmedvék hivatalos honlapján egyértelművé tette, hogy az együttes a szlovák bajnokságban szeretne maradni.

Az eddigi leggyengébb Extraliga-szezonját produkáló miskolci klub ? amely az alapszakaszban 11. lett, így ezúttal is lemaradt a rájátszásról ? első embere elárult néhány érdekességet az elmúlt hónapok történései közül. Elmondta többek között: ”Ha teljesen őszinte akarok lenni, akkor meg kell említenem, hogy néhány olyan játékosunk, akiknek húzni kellett volna a csapatot, abszolút a képességeik és az elvárásaink alatt teljesítettek. Erre jött még rá, hogy kialakult egy ellentét a játékosok és az edző között, és annak ellenére, hogy nem csak a vezetőedző volt a hibás ebben, úgy kellett döntenünk, hogy edzőt váltunk. Tokaji Viktor érkeztével pozitív irányba indult el a csapat, főleg edzésmunkában és szellemiségben, de továbbra sem teljesített az elvárásoknak megfelelően.”

A mélypontot Egri István szavai szerint a Magyar Kupa négyes döntője jelentette, ahol a gárda az előző idényhez hasonlóan az utolsó helyen végzett: “Az idei évhez hozzátartozik, hogy a kupahétvége nagy csalódás volt számunkra. Előre tudtuk, hogy a légiós játékosok közül ketten sérülés miatt nem játszthatnak, ketten pedig nem akarták vállalni ezt a szereplést. Ennek ellenére bíztunk abban, hogy a csapat megmutatja, több van benne, és saját magának is bizonyíthat. Játszottunk egy jó és színvonalas meccset a Fehérvárral, de ahogy ebben a szezonban többször is előfordult, nem tudtunk élni a lehetőségeinkkel. A bronzmeccsen pedig arra láthattuk példát, amikor egy hitehagyott csapat játszik egy rendkívül motivált ellenféllel.”

A klubelnök beszélt arról is, hogy tárgyalnak a következő idényre vonatkozó szerződésekről, majd leszögezte: ”Jelenleg azért dolgozunk, hogy ez a program folytatódjon. Folyamatosan tárgyalunk a Szlovák Jégkorong Szövetség és a liga képviselőivel. A Magyar Jégkorong Szövetség partner abban, hogy ez a tárgyalássorozat sikeres legyen. A program a magyar és a miskolci jégkorong fejlődését szolgálja, így amennyiben lehetőségünk lesz szeretnénk tovább folytatni.”

egru

fotó: dvtk.eu

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
szeptember 20., szerda
FELK 17:00 FHADAB 6-4VÉGE
FELK 18:00 MISUTE 2-3VÉGE
FELK 18:30 FTCDEB 3-1VÉGE
szeptember 22., péntek
FELK 18:00 DABFHA 1-2VÉGE
ICEHL 19:15 AVSRBS 1-4VÉGE
szeptember 23., szombat
SZK 18:00 FTCBJA 4-0VÉGE
    • M4 SPORT+
szeptember 24., vasárnap
ICEHL 17:30 KACAVS 7-3VÉGE
FELK 18:30 DEBMIS 3-5VÉGE
szeptember 26., kedd
ICEHL 19:15 AVSG99 
szeptember 29., péntek
EL 17:30 SCCGYE 
EL 18:30 AVSDAB 
EL 18:30 MISDEB 
EL 18:40 BJAUTE 
ICEHL 19:15 VICAVS 
Partnerünk
Archívum