Két miskolci légiós nem akart játszani a kupában

 

Egri István klubelnök a DVTK Jegesmedvék hivatalos honlapján egyértelművé tette, hogy az együttes a szlovák bajnokságban szeretne maradni.

Az eddigi leggyengébb Extraliga-szezonját produkáló miskolci klub ? amely az alapszakaszban 11. lett, így ezúttal is lemaradt a rájátszásról ? első embere elárult néhány érdekességet az elmúlt hónapok történései közül. Elmondta többek között: ”Ha teljesen őszinte akarok lenni, akkor meg kell említenem, hogy néhány olyan játékosunk, akiknek húzni kellett volna a csapatot, abszolút a képességeik és az elvárásaink alatt teljesítettek. Erre jött még rá, hogy kialakult egy ellentét a játékosok és az edző között, és annak ellenére, hogy nem csak a vezetőedző volt a hibás ebben, úgy kellett döntenünk, hogy edzőt váltunk. Tokaji Viktor érkeztével pozitív irányba indult el a csapat, főleg edzésmunkában és szellemiségben, de továbbra sem teljesített az elvárásoknak megfelelően.”

A mélypontot Egri István szavai szerint a Magyar Kupa négyes döntője jelentette, ahol a gárda az előző idényhez hasonlóan az utolsó helyen végzett: “Az idei évhez hozzátartozik, hogy a kupahétvége nagy csalódás volt számunkra. Előre tudtuk, hogy a légiós játékosok közül ketten sérülés miatt nem játszthatnak, ketten pedig nem akarták vállalni ezt a szereplést. Ennek ellenére bíztunk abban, hogy a csapat megmutatja, több van benne, és saját magának is bizonyíthat. Játszottunk egy jó és színvonalas meccset a Fehérvárral, de ahogy ebben a szezonban többször is előfordult, nem tudtunk élni a lehetőségeinkkel. A bronzmeccsen pedig arra láthattuk példát, amikor egy hitehagyott csapat játszik egy rendkívül motivált ellenféllel.”

A klubelnök beszélt arról is, hogy tárgyalnak a következő idényre vonatkozó szerződésekről, majd leszögezte: ”Jelenleg azért dolgozunk, hogy ez a program folytatódjon. Folyamatosan tárgyalunk a Szlovák Jégkorong Szövetség és a liga képviselőivel. A Magyar Jégkorong Szövetség partner abban, hogy ez a tárgyalássorozat sikeres legyen. A program a magyar és a miskolci jégkorong fejlődését szolgálja, így amennyiben lehetőségünk lesz szeretnénk tovább folytatni.”

egru

fotó: dvtk.eu

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
március 22., péntek
EL 17:30 BRAGYE 5-3VÉGE
EL 18:30 FTCSCC 2-4VÉGE
március 23., szombat
EL 14:05 FTCSCC 6-1VÉGE
    • M4 SPORT+
EL 17:30 BRAGYE 1-2VÉGE
március 24., vasárnap
AL 16:00 ASPLHL 5-2VÉGE
AL 18:30 ETOSZG 8-4VÉGE
március 26., kedd
EL 17:30 GYEBRA 0-2VÉGE
EL 17:30 SCCFTC 4-0VÉGE
március 27., szerda
EL 17:30 GYEBRA 4-1VÉGE
EL 17:30 SCCFTC 1-4VÉGE
március 29., péntek
EL 17:30 BRAGYE 
EL 18:30 FTCSCC 
március 31., vasárnap
EL 17:30 GYEBRA 
EL 17:30 SCCFTC 
Partnerünk
Archívum