Vienna Capitals?Hydro Fehérvár AV19 1-6

   

Komoly választ adott korábbi súlyos hazai vereségére a bécsieknek a magyar ICEHL-csapat, Hári János mesterhármast ért el.

Antti Karhula ezúttal három játékost volt kénytelen nélkülözni, az eltiltott Hargrove és a sérült Stipsicz mellé Szita Donát csatlakozott. Az elején a magyar együttes nyomott, lendületét azonban megtörte Caruso kiállítása. Kornakker a helyén volt ekkor is, szépen dolgozott. Wukovits durvult be a 12. percben, véglegest kapott, duplán bánhatták a hazaiak, a fórt ugyanis Hári értékesítette, 0-1. A folytatásban váltakozó intenzitással akciózott mindkét fél, ám az eredmény a szünetig nem változott. A második játékrész bécsi helyzettel indult, majd utána átvette az irányítást a Volán. Előbb Sarauer nagy passza után Petan talált be előnyben, 0-2, majd Erdély volt eredményes hátrányban, 0-3 a 27. percben. Ezután Hári János időszaka következett, aki kettőt vágott előnyben, 0-4 a 32., illetve 0-5 a 36. percben, szenzációs rohanást produkált a magyar együttes, különös tekintettel a fórjátékára, illetve a mesterhármasig jutó csapatkapitányra. Nem csoda, hogy a Capitals ezek után kapust cserélt. A harmad statisztikájához tartozik, hogy a 4 gólt összesen 7 lövésből érték el a vendégek. Az utolsó menetben mindent megtettek a bécsiek a becsületgólért, és a nyomásnak egy Bauer-találat lett az eredménye, 1-5 a 48. percben. Ennél többre azinban nem jutottak, hacsak azt nem vesszük eredménynek, hogy egy két teljes percig tartó kettős hátrányt ki tudtak védekezni. A hatodik gólt így sem kerülhették el, az utolsó előtti percben Sarauer passzából Szabó Bence talált be, 1-6, méltó választ adott a Fehérvár a 3-11-re, egyúttal 4 meccses vereségsorozatának véget vetve utol is érte a tabellán a Capitalst.

A Hydro Fehérvár AV19 összeállítása: Kornakker (Janus) ? Szabó B., Campbell, Kähkönen, Hári, Kuralt ? Caruso, Horváth, Erdély, Bartalis, Petan ? Geiger, Szabó D., Mihály, Sarauer, Sárpátki ?  Lahti.

Sorsolás
Tabella
Kanadai táblázat

vicavs

fotó: Vienna Capitals

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum