Slovan Bratislava?DVTK Jegesmedvék 2-3

   

A miskolci Extraliga-csapat hosszabbításban nyert Pozsonyban, ezzel az új naptári évben másodszor kapta el a Slovant.

A miskolci csapat szűkített létszámmal érkezett Pozsonyba, mivel sérülés miatt hiányzott Osterberg és Rundkvist. A mérkőzés első veszélyes lövését Walker adta le fél perc elteltével, majd nem sokkal később már Adorján is kapott feladatot. A következő cserékben a Slovan volt aktívabb, de igazán nagy veszélyt nem jelentett a miskolci kapura. A 9. percben a hazaiak kerültek előnybe, nem éltek vele. Nem sokkal később nagy lehetőséghez jutottak a Jegesmedvék, több mint egy percig kettős fórban támadhattak, nem tudták ezt gólra váltani. Teljes létszámban ismét a hazaiak támadtak többet, a hajrában viszont Anderson, Magosi és Walker is tesztelte a február elején Villachból érkezett, NHL- és KHL-tapasztalattal is rendelkező Gudlevskis kapust.

A második harmad elején a Slovan elcserélte magát. A fórt nem sikerült kihasználni, ám alig egészültek ki a házigazdák, Walker révén megszerezték a vezetést a Jegesmedvék, a csatár a kapus mamutjai között küldte pakkot a hálóba (0-1). Ezután hosszabb ideig játszottak megszakítás nélkül a csapatok, ez inkább mezőnybeli küzdelem volt, lövést alig lehetett látni. A 29. percben megduplázták előnyüket a vendégek, amikor egy kipasszolt támadás végén Anderson volt eredményes (0-2). A meccs felénél a házigazdák ismét elszórtak egy emberelőnyt. A 35. percben alaposan összevesztek a felek, az összeakaszkodás miatt a hazaiaktól Matousek és Bacik, a miskolciaktól Magosi és Galanisz ült ki a büntetőpadra. Nem sokkal a lefújás előtt Anderson kapott 2 percet, majd plusz tízet is kireklamált magának.

A harmadik játékrész így áthúzódó hazai előnnyel indult, ezt simán kihúzták a miskolciak. Sok volt a hiba mindkét oldalon, az idő azonban haladt, és a Slovan nem tudott igazán veszélyes helyzeteket teremteni. Az 52. percben mégis szépítettek a hazaiak: Bacik balról korcsolyázott be a kapu elé a koronggal, majd közelről eltette azt Adorján mellett (1-2). Bő két perccel a vége előtt a házigazdák időt kértek, levitték a kapusukat az egyenlítés érdekében, ez eredményre vezetett: Harris bombája akadt be (2-2). A hátralévő időben az állás nem változott, így jöhetett a hosszabbítás. Ez csak 42 másodpercig tartott, ekkor Szirányi lövése talált utat a kapuba (2-3).

A DVTK Jegesmedvék összeállítása: Adorján ? Fredriksson, Wehrs, Anderson, Vas, Walker ? Kiss D., Szirányi, Magosi, Galanisz, Csányi ? Láda, Gőz, Lövei, Miskolczi, Rokaly ? Hadobás, Vojtkó, Galajda, Ritó

Sorsolás
Tabella
Kanadai táblázat

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 14., vasárnap
VB18 16:30 HUNDEN 1-4VÉGE
AL 18:30 ETOLHL 5-1VÉGE
április 15., hétfő
VB18 13:00 GERHUN 8-2VÉGE
április 17., szerda
VB18 13:00 AUTHUN 6-5 BVÉGE
április 18., csütörtök
VB18 13:00 HUNUKR 4-7VÉGE
április 19., péntek
VÁL 18:30 HUNNOR INFO
    • DUNA WORLD
április 20., szombat
VÁL 16:00 HUNNOR 
VB18 16:30 JPNHUN 
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 
    • AMC MIKRO
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 
    • SPORT 1
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
Partnerünk
Archívum