DVTK Jegesmedvék?Dukla Michalovce 0-4

   

A miskolci Extraliga-csapat nem tudta bevenni ellenfele kapuját, így egyértelmű vereséget szenvedett.

A Jegesmedvék kapujában ezúttal Kiss Bence kezdett, továbbá fiatal saját nevelésű játékosok sorát nevezte Dave Allison, a védők között öltözött Fazakas ? illetve az északról hazatért Hadobás ?, míg a támadóknál Galajda és Farkas. Más kérdés, hogy közülük senki sem kapott egyetlen shiftet sem. A jégrekorder ezúttal is Kevin Wehrs lett, aki közel fél órát volt a pályán, míg Szirányi Bence több mint 27 percet jégkorongozott.

A mérkőzést a hazaiak kezdték lendületesebben, az első percekben Skorvanek kapus bőven kapta a lövéseket. A következő cserékben viszont már a Nagymihály volt aktívabb, így Kiss Bence sem maradt munka nélkül. A játékrész középső szakasza a küzdelemről szólt, kevesebb lett a helyzet, igaz, a miskolciak kihagytak egy üres kapus lehetőséget. A 13. percben Bartánus kapta a bal szélen a korongot, kivárt egy kicsit, és a hosszú sarokba lőtt (0-1). A lendület vitte tovább a vendégeket, és egy perc múlva megduplázták előnyüket: gyors támadás végén a keresztbe passzolt korongot Lalancette lőtte oldalról a kapuba (0-2). Alig telt el három perc, újabb gólt szereztek a vendégek. Lalancette a palánk mellől tette kapura a korongot, amely Kiss Bence válláról felpattant, a lehullót Korhonen passzolta még a levegőből az üresen maradt hálóba (0-3).

A második harmad elején a játékvezetők befújták a meccs első kiállítását, mégpedig a miskolci oldalon, de a hátrányt kivédekezték a hazaiak. Ezt követően ismét kevésbé eseménydús időszak következett, igaz, a küzdőszellemre nem lehetett panasz. A 31. percben 2 az 1 ellen mehettek a vendégek, a lehetőség kimaradt. A harmad második felében a Jegesmedvék próbáltak magasabb fokozatba kapcsolni, a vendégek masszívan védekeztek, jól blokkoltak, ami eljutott a kapuig, azt védte az előző három szezont Kassán töltő Skorvanek. Közben a gyors nagymihályi ellentámadásokban végig benne volt a veszély, de ezúttal ők sem voltak hatékonyak.

A harmadik játékrészből szűk három perc telt el, amikor növelte előnyét a Dukla: Mihalik kék vonalas lövésébe Regenda szúrt bele a kapu előtt (0-4). Elkapta a fonalat a vendég gárda, egymás után több nagy helyzete volt, Kiss Bence védte ezeket. A 49. percben jött a találkozó második kiállítása, a miskolciak első előnye, nem tudtak vele élni. Az 54. percben kettős előnybe kerültek a Jegesmedvék, ám sem ezt, sem a szimpla fórt nem sikerült gólra váltaniuk. A végére már csak egy nyitott kérdés maradt, Skorvanek shutoutja, amit 23 másodperccel a vége előtt nagy bravúrral őrzött meg.

A DVTK Jegesmedvék összetétele: Kiss B. ? Wehrs, Szirányi, Rokaly, Vas, Osterberg ? Láda, Kiss D., Miskolczi, Galanisz, Magosi ? Fazakas, Vojtkó, Csányi, Flick, Anderson ? Hadobás, Révész, Galajda, Farkas.

Sorsolás
Tabella
Kanadai táblázat

misdum

fotó: DVTK Jegesmedvék

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum