DVTK Jegesmedvék?Dukla Trencín 3-7

   

Az elrontott második harmad miatt simán kikapott a miskolci Extraliga-csapat, amely november közepe óta nem tud nyerni hazai pályán.

A mérkőzés a világítás technikai problémái miatt több mint negyedórás késéssel indult. Jó iramban kezdődött a találkozó, a 2. percben Valach ugrott ki szólóban, fonákkal nem tudta eltenni a korongot Adorján mellett. Három perc telt el, amikor emberelőnybe kerültek a Jegesmedvék, ebben kevés veszély volt. A büntetőpadról visszatérő Bezuch azonnal megkapta a korongot, egyedül vitte Adorjánra, aki kétszer is védett, másodszor nagy bravúrral. A 9. percben a vendégek próbálhatták ki a létszámfölényes figurákat, kevés sikerrel. Teljes létszámban hullámzott a játék, a vendégek kapusának is akadt dolga. A 12. percben következő hátrányát is kivédekezte a hazai csapat, ez leginkább Adorján nagy védéseinek volt köszönhető. A 15. percben már ő is tehetetlen volt: Reddick közeli lövése lecsorgott a miskolci kapusról, a jókor érkező Svec az üres kapuba passzolt (0-1). A hajrában mindkét oldalra fújtak kiállítást a játékvezetők, az előnyös játékban nem jeleskedtek a csapatok.

A második harmad elején Anderson vezethette rá a korongot szólóban a vendégek kapujára, kísérletét védte Lacouvee, az ellentámadásnál Sadecky került ugyanilyen helyzetbe, Adorján hárított. Fél perc múlva növelte előnyét a Trencsén. Svec a kék vonalról tette középre a pakkot, amely több miskolci játékos között jutott el a vasnál álló Sadeckyhez, egy lépésről nem hibázott (0-2). A 28. percben a Jegesmedvék kerültek előnybe, több nagy helyzetet is kialakítottak, de közben kétszer is megugorhattak a terncséniek, Adorján a helyén volt. A következő cseréket megnyomták a miskolciak, a vendégek kanadai kapusán nem találtak fogást. A 33. percben újabb gólt lőttek a vendégek. Miskolci emberelőnyben szereztek korongot a saját kapujuk előtt, elszaladtak, szép háromszögelés után Reddick a középen érkező Rehusnak adta fel a pakkot, aki hajszálpontosan lőtte ki a jobb felsőt (0-3). A 36. percben Flick és Rajnoha birkózott a jégen, kaptak némi extra pihenőt a büntetőpadon. Egy perc múlva Kukucka az alapvonalról adta vissza a korongot a kék vonal közelébe Ackerednek, aki bődületesen eltalált bombát küldött a hosszú sarokba (0-4). Csak 43 másodperc volt hátra a szünetig, amikor a következő emberelőnyét már gólra váltotta a Trencsén, a vendégek kipasszolták a miskolci védelmet, Valach középen kapásból lőtt a kapuba (0-5).

A harmadik játékrészben már Kiss Bence állt a miskolci kapuban. A hazaiak próbálták felpörgetni a játékukat, majd emberelőnyben igyekeztek nyomás alá helyezni ellenfelüket, nem jártak eredménnyel. A 46. percben szépítettek, amikor Osterberg kapta középen a korongot Vastól, elhúzta a kapus mellett és a hálóba pöckölte (1-5). Egy perc múlva emberhátrányban faragtak tovább a hátrányból a hazaiak Magosi révén (2-5). Gyorsan jött a válasz: 46 másodperc múlva, még az emberelőnyben egy kapu előtti kavarodás végén Valach találta meg leghamarabb a korongot, és a fekvő kapus fölött emelt a hálóba (2-6). Ezután rövid megszakítással négy percig játszhattak fórban a miskolciak, hiába. A hátralévő időben inkább csak küzdöttek a felek, kevés komoly lehetőség alakult ki a kapuk előtt. A miskolciak 50 másodperccel a vége előtt Flick révén szépítettek (3-6). A Trencsénnek még erre is volt válasza: 18 másodperccel a dudaszó előtt Reddick lőtt közelről a miskolci kapuba (3-7).

A miskolci Extraliga-csapat sorozatban a tizedik vereségét szenvedte el hazai pályán, ám mivel a Besztercebánya is kikapott, továbbra is a 10. helyen áll.

A DVTK Jegesmedvék összeállítása: Adorján ? Wehrs, Rauhauser, Rokaly, Vas, Osterberg ? Szirányi, Kiss D., Egle, Flick, Anderson ? Murphy, Láda, Csányi, Galanisz, Magosi ? Vojtkó, Miskolczi, Lövei, Révész.

Sorsolás
Tabella
Kanadai táblázat

misdtr

fotó: DVTK Jegesmedvék

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum