DVTK Jegesmedvék?HC Kosice 4-5

 

Hiába vezetett a magyar Extraliga-csapat két harmad után 4-2-re, a végén rendes játékidőben nyertek a kassaiak.

A karácsonyi-szilveszteri igazolások jegyében Anderson után Murphy is debütálhatott, ennek köszönhetően ismét négy teljes sorral állhattak fel a Jegesmedvék.

Jól indult a mérkőzés a Jegesmedvéknek, két perc elteltével emberelőnyből megszerezték a vezetést, Osterberg centerezésébe Flick szúrt bele a kapu előtt (1-0). Gyorsan jött a válasz, szűk két perc múlva egyenlítettek a vendégek. Jokel a kapu mögül passzolt Bellushoz, aki oldalról megtalálta a korongnyi rést Adorján és a kapuvas között (1-1). A gól lendületet adott a kassaiaknak, a következő cseréket a miskolci kapu előtt töltötték, Adorjánnak többször is védenie kellett. A harmad derekán kiegyenlítettebb lett a játék, majd a 15. percben jött a második miskolci előny, ezt kihúzták a vendégek. Teljes létszámban ismét a Kassa játszott veszélyesebben, és át is vette a vezetést. A 18. percben Pavlin zavartalanul korcsolyázott keresztbe a miskolci harmadban a kék vonal előtt, majd óriási bombát eresztett meg, a korong a kapuvasról vágódott a hálóba (1-2).

A második harmadra agresszívabban jöttek ki a Jegesmedvék, a letámadásuk is jobban működött, így veszélyesebbek lettek. Ez a 25. percben hozta meg az eredményét, amikor Anderson keresztpasszát Osterberg az üres kapuba passzolta (2-2). Egy perc múlva meg is fordították az állást: Rokaly vitte be a korongot a támadóharmadba, majd a keresztvas alá lőtt (3-2). A vendégek mestere kapust cserélt, Riecicky állt a ketrec elé. A 31. percben harmadik fórjának futhatott neki a hazai gárda, és ezt ki is használta Galanisz révén, aki egy kipattanót lőtt be közelről (4-2). Ezt követően a kiállítások vették át a főszerepet, előbb a kassaiak próbálhatták ki speciális támadójátékukat kétszer is, majd hosszú 4 a 4 elleni hoki következett, eredmény nélkül.

A harmadik játékrész elején faragtak hátrányukból a vendégek. Szinte pontosan két perc telt el, amikor Baránek lopta a távolságot a kék vonaltól, majd a lövése a kapu előtti tömegen keresztül jutott el a hosszú felső sarokba (4-3). Most ők kapták el a fonalat, és újabb három perc múlva egyenlítettek: kapu előtti kavarodás végén Klhufek gyömöszölte át a korongot Adorjánon és a gólvonalon (4-4). Az 50. percben kimaradt a következő kassai emberelőny. Teljes létszámban is lendületben maradtak azonban a szlovákok, és az 55. percben ismét megfordították az állást. Chovan keresztbekorcsolyázott a kapu előtt, majd a hosszú sarokba lőtt (4-5). Három perccel a vége előtt emberelőnybe kerültek a Jegesmedvék, ezt nem tudták gólra váltani. Az utolsó bő egy percre Adorján lekorcsolyázott, hiába, az egyenlítés nem jött össze.

A DVTK Jegesmedvék így álltak fel: Adorján ? Wehrs, Szirányi, Flick, Vas, Egle ? Rauhauser, Kiss D., Rokaly, Osterberg, Anderson ? Murphy, Vojtkó, Csányi, Galanisz, Magosi ? Révész, Láda, Miskolczi, Lövei, Ritó.

Sorsolás
Tabella
Kanadai táblázat

miskos2

fotó: DVTK Jegesmedvék

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum