Rangadót nyert és előzött a MAC Budapest

 

A DEBL-ben a KMH fölényesen nyerte a budapesti rangadót. Heti körképünk a női hoki világából.

Tippmix EWHL

A legutóbbi hétvégén a MAC Budapest volt érdekelt a magyar csapatok közül a nemzetközi ligában. Kis András együttese Ausztriában találkozott az SKP Bratislavával. A pozsonyiak az első két harmadban többször próbálkoztak, de Németh Anikó és az Odnoga Lottival megerősített védelem állta a rohamokat. A magyar csapat az utolsó harmadban aztán eldöntötte a meccset: Gasparics Fanni emberhátrányból talált be, majd Rónai Alexandra is eredményes volt, végül a hajrában Gasparics büntetőjét értékesítve beállította a 3-0-s végeredményt. A sikerrel a MAC pontszámban utolérte és az egymás elleni eredménynek köszönhetően meg is előzte a szlovák együttest, így már második. A tervek szerint a hétvégén a MAC és az éllovas KMH Budapest is megmérkőzik a kazah Ajszulu Almatival.

DEBL

Az osztrák bajnokságban a MAC és a KMH második csapata találkozott a Kisstadionban. A hazaiak már a második percben vezettek, de a KMH az első harmad feléig fordított. A folytatásban is a vendégek akarata érvényesült, akik végül 8-1-re győztek. Az EWHL-keretben is számításba vett Sara Confidenti három, Strobl Lara két gólt szerzett a továbbra is veretlen együttesben.

U25-ös bajnokság

A B osztályban két mérkőzést rendeztek. A Hatvan 18-3-ra ütötte ki az FTC-Telekom csapatát, Ónody Csenge 9+2-vel zárt, Kolozsvári Angelika, Kovács Mercédesz és Füzér Zselyke is alaposan kivette a részét a sikerből. A DVTK megszerezte első rendes játékidős sikerét, 3-1-re nyert az Ifj. Ocskay Gábor Akadémia ellen, és feljött az ötödik helyre.

Légiósok

A svéd elitbajnokságban Jókai Szilágyi Zsófia csapata, a Lulea/MSSK tökéletes hetet zárt. A Modo ellen 3-0-ra, a HV71 ellen 2-1-re, a Göteborg ellen 4-1-re győzött az együttes. A magyar csatár a harmadik-negyedik sorban játszott, egy lövése volt. A Lulea újra vezeti a bajnokságot. A Pintér testvérek együttese, az SDE a Linköpinggel találkozott. Lili összsen négyszer lőtt kapura, asszisztot jegyzett a stockholmiak vezető góljánál, később kiállították. Hannával együtt a harmadik sorban szerepeltek ezúttal. Az SDE hosszabbításban 2-1-re veszítette el a meccset, és a hetedik helyen áll.

macskp-202011

fotó: macwomen.hu

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum