Az Extraliga-éllovast fogadják a Jegesmedvék

 

A Poprád az eddigi 12 meccséből kilencet megnyert, köztük rangadókat is, a Nyitrához hasonlóan kemény ellenfelek lesznek a tátraiak.

Ha nem tévedünk, a szezonban először próbálhatnak tényleg teljes fordulót lebonyolítani a szlovák bajnokságban. A pénteki menetrendben 6 mérkőzés szerepel, köztük az egyik legizgalmasabb a Poprád miskolci vendégjátéka. Az együttes 29 ponttal áll a tabella élén, és hogy ott lehet ebben a pillanatban, az a DVTK Jegesmedvéknek is köszönhető. A magyar gárda ugyanis kedden sikeresen legyűrte túlórában a második helyezett HK Nitrát ? a szezonban immár másodszor ?, amely így csak megközelíteni tudta a tátraiakat, utolérni nem. A Poprádnak egyetlen nullás meccse van, a legelső ? azt történetesen a Nyitra nyerte meg ?, azóta kétszer vesztett pontot, míg kilencszer rendes játékidőben diadalmaskodott. Itt érdemes megjegyezni: a Kassáról hazahívott Marcel Hascak az egész liga kanadai táblázatát vezeti 19 ponttal, a góllövőlistán pedig 12 találattal első, külön is érdemes tehát figyelni rá.

Az utóbbi időben bravúrokra is képes miskolciak ezzel együtt nyilván nem esélytelenek. A csapat a 9. helyen található jelenleg, ez a középmezőny alját jelenti, egy-két sikerrel nagyot lehetne ugrani előre, hiszen rendkívül sűrű a mezőny. A két együttes először találkozik ebben az évadban.

“Az aktuális listavezetővel játszunk, ami mindig pluszmotivációt jelent ? fogalmazott Dave Allison vezetőedző a hivatalos klubhonlapon. ? Ha valaki megnézi ellenfelünk egyik korábbi meccsét, akkor láthatja, hogy nem véletlenül vezeti a tabellát, erős, gyors, komplett csapat. Mi a keddi győztes meccsünk után szerda hajnalban hazaértünk, és azt a napot a regenerációra szántuk. Csütörtöktől teljes erőbedobással készülünk a hétvégi hazai meccseinkre. Sajnos még vannak hiányzóink, akik sérülés miatt nem játszhatnak, de a helyükre lépő játékosok jól megoldják a feladatot. Ezt mutatja, hogy kedden fiatal saját nevelésű csatárunk, Lövei Dávid is gólt szerzett a Nitra otthonában. Összességében küzdelmes meccset várok a poprádi csapat ellen, ahol gyors lesz a játék, és apróságok dönthetnek az egyik fél javára.” Az összecsapást a Digi Sport élőben közvetíti.

Sorsolás
Tabella
Kanadai táblázat

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum