Továbbra is hibátlan a KMH

 

Huszák Alexandra öt góllal és két assziszttal segítette csapatát két újabb győzelemhez.

Tippmix EWHL

A KMH Budapest ezen a hétvégén dupla meccset játszott a Tippmix EWHL-ben. A címvédő St. Pöltenben találkozott a Vienna Sabres együttesével, a bécsieknél játszott Jókai Szilágyi Kinga, valamint a KMH-edző Mika Väärälä felesége, Esther is. Már az első harmadban többet lőtt kapura a budapesti csapat, de az első gólra a 30. percig kellett várni, ekkor Sara Confidenti talált be, ráadásul emberhátrányból. A KMH a folytatásban is aktívabb maradt, és az utolsó harmadban Huszák Alexandra két gólt szerezve állította be a 3-0-s végeredményt ? az elsőt ő is emberhátrányban ütötte. Tóth Zsófia mind a 19 lövést hárította. Vasárnap az addig szintén hibátlan mérleggel álló SKP Bratislava volt az ellenfél Ausztriában. Az első találat ekkor már az 5. percben megszületett, Huszák volt eredményes, majd Szamosfalvi Petra növelte a különbséget emberhátrányban. Ebben a játékrészben a pozsonyiak kétszer annyiszor lőttek kapura, de Tóth ismét jól védett. A második harmadban szépített a szlovák alakulat, Huszákkal azonban nem bírtak, a magyar csatár még két gólt jegyzett, Hayley Williamsében pedig előkészítőként volt benne, így a KMH 5-1-re győzött, és vezeti a tabellát.

Szombaton a MAC Budapest is megmérkőzik az SKP Bratislavával Ausztriában.

U25-ös bajnokság

Az A osztályban a MAC két csapata találkozott egymással, és a Kékek 7-0-ra győzték le a Fehéreket. Ivády Nina 2+1-gyel a legeredményesebb játékos volt. Ez volt a Kékek második sikere a szezonban három vereség mellett, míg a Fehérek egy győzelemmel és négy vereséggel állnak. A B osztályban második Angels 1-0-ra verte a DVTK-t, a gólt Herku Mónika szerezte. Az Ifj. Ocskay Akadémia 12-0-ra diadalmaskodott a Jégvirágok felett Győrben, Máhl Fruzsina lés Haraszt Lorina is 2+2-vel zárt. A harmadik KSI 8-2-re verte a Hatvant, Decsi Veronika négy gólig jutott.

Légiósok

A svéd SDHL-ben a Lulea/MSSK Jókai Szilágyi Zsófiával a soraiban biztosan, 6-1-re verte a Modót. A magyar csatár a negyedik sorban szerepelt. Pintér Lili és Hanna csapata, az SDE előbb 4-1-re verte a Göteborgot, majd 2-1-re kikapott a HV71-től. A két magyar játékos közül Lili összesen öt lövéssel próbálkozott a két meccsen, de pontot nem szerzett. A Lulea második, de egy meccsel kevesebbet játszott az éllovas Brynäsnél, míg az SDE a hetedik helyen áll.

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum