DVTK Jegesmedvék?Liptovsky Mikulás 7-2

   

A miskolci Extraliga-együttes két harmad alatt kiütötte tabellautolsó ellenfelét, megszerezve első győzelmét a szezonban.

Két nyeretlen csapat találkozott kedden este a népkerti jégcsarnokban, ám a miskolciak így is szereztek már 3 pontot, míg ellenfelük, a Liptószentmiklós eddig egyetlen egységet sem tudott összekaparni. Jól kezdtek a Jegesmedvék, bő egy perc elteltével emberelőnyben megszerezték a vezetést: a Kozelről kipattanó korongot Magosi lőtte az üres kapuba (1-0). A 6. percben tovább növelték előnyüket, amikor Vas keresztpasszát Egle továbbította egyből a bal felső sarokba (2-0). A vendégek szinte semmiféle veszélyt nem jelentettek a miskolci kapura, a hazaiak viszont folytatták a góllövést. A 10. percben Galanisz vihette egyedül a korongot a kapusra, és egy csel után el is tette mellette (3-0). A vendégek mestere kapust cserélt, a bizonytalan Kozel helyére Krasanovsky érkezett. Ő sem tudott segíteni a 13. percben, amikor Rokaly maga mögött elengedett passzát Jordan emelte közelről a vas alá (4-0). A 16. percben szinte a semmiből szépítettek a vendégek: Surovy vitte be a korongot a miskolci harmadba, majd kilőtte a rövid felső sarkot (4-1).

A második harmad elején kimaradt egy vendégelőny, majd kiegyenlített játékkal folytatódott a meccs. A játékrész közepén a szlovák csapat nagy energiákat mozgósított a szépítés érdekében, Kiss Bencének többször is résen kellett lennie. A 31. percben mégis a miskolciak növelték előnyüket: egy kapu előtt kavarodás során Rokaly találta meg először a korongot, és a jobb sarokba passzolt (5-1). A 34. percben Rauhauser a kék vonal közeléből lőtt, a szlovák kapus mellényúlt, a korongot a háló fogta meg (6-1). Egy perc múlva a miskolci kapuba került a pakk, a játékvezetők videóztak, végül magas bot miatt nem adták meg a találatot. A 38. percben Osterberg tett hozzá még egyet az előnyhöz, amikor egy kapu mögül kapott passzt váltott gólra (7-1).

A harmadik játékrészre ismét Kozel állt a vendégek ketrece elé, ami jelezte, hogy a liptói mester egyik kapusával sem elégedett. A hazaiak támadtak többet, mégis a vendégek lőttek gólt: a 48. percben Strauch maradt egyedül a miskolci kapu előtt, meg is nézhette, hová lőjön, és a jobb felső sarkot választotta (7-2). A hátralévő időben a vendégek két, a Jegesmedvék egy emberelőnyt hagytak veszni. Bő egy perccel a vége előtt több párban estek egymásnak a játékosok, némi állás és büntetéskönyvelés után folytatódott a játék, az eredmény viszont már nem változott.

A Jegesmedvék megszerezték első győzelmüket az idei szezonban, a Liptószentmiklós teljesítményéből pedig kiderült, hogy miért is áll a gárda a tabella utolsó helyén nulla ponttal.

A DVTK Jegesmedvék így álltak fel: Kiss B. ? Wehrs, Szirányi, Egle, Vas, Flick ? Wolff, Kiss D., Csányi, Galanisz, Magosi ? Láda, Rauhauser, Rokalí, Osterberg, Jordan ? Vojtkó, Révész, Ritó, Miskolczi, Részegh.

Sorsolás
Tabella
Kanadai táblázat

mislmi

fotó: DVTK Jegesmedvék

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 14., vasárnap
VB18 16:30 HUNDEN 1-4VÉGE
AL 18:30 ETOLHL 5-1VÉGE
április 15., hétfő
VB18 13:00 GERHUN 8-2VÉGE
április 17., szerda
VB18 13:00 AUTHUN 6-5 BVÉGE
április 18., csütörtök
VB18 13:00 HUNUKR 4-7VÉGE
április 19., péntek
VÁL 18:30 HUNNOR ÉLŐ
    • DUNA WORLD
április 20., szombat
VÁL 16:00 HUNNOR 
VB18 16:30 JPNHUN 
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 
    • AMC MIKRO
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 
    • SPORT 1
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
Partnerünk
Archívum