DVTK Jegesmedvék?Dukla Michalovce 2-3

 

Továbbra is várni kell a miskolci Extraliga-csapat első idei győzelmére, a hosszabbítás ezúttal sem a mieinknek kedvezett.

Csaknem két hét szünet után léptek jégre bajnoki mérkőzésen a Jegesmedvék, akik a Nagymihály gárdáját fogadták vasárnap este. A vendégek kispadján feltűnt egy régi ismerős, az egyik másodedző a korábbi miskolci játékos, Juraj Faith volt. Jól kezdtek a miskolciak, alig telt el egy perc, és Osterberg a kék vonal közeléből kilőtte a hosszú sarkot (1-0). A következő időszak főként a mezőnyjátékról szólt, a kapusoknak sok dolguk nem akadt. A mérkőzés első előnye a miskolciaké volt a 8. percben, de nem sikerült gólra váltani. A 15. percben a vendégek kerültek létszámfölénybe, ekkor a miskolciak vihették 2 az 1 ellen a korongot, a védő azonban lefülelte a keresztpasszt, odalett a ziccer. A hátrányt végül kivédekezték a házigazdák. Az utolsó percekben a Jegesmedvék sorra dolgozták ki a helyzeteket, de Tomek mindent védett.

A második harmad gyors ütés-, pontosabban helyzetváltással kezdődött, a kapusok azonban állták a sarat. Felpörgött a meccs, több lett az izgalmas jelenet a kapuk előtt, tartósan egyik csapat sem tudott fölényt kiharcolni. A 27. percben kettős előnybe kerültek a vendégek, és ezt 50 másodperc alatt gólra váltották Ventela révén, aki a támadóharmad közepéről bombázott a rövid sarokba (1-1). A hátrány további részét kihúzták a hazaiak. A meccs felénél a nagymihályiak ha komoly nehézségek árán is, de kivédekezték a következő miskolci előnyt. Az egyik támadás közben Csányit találta el egy miskolci lövés, jégen maradt a vendégkapu előtt, csak segítséggel tudott lekorcsolyázni a kispadra. Ő lett azonban a főszereplő a 38. percben, amikor emberelőnyben megszerezte a vezetést: a Tomekről lecsorgó korongot egy lépésről kotorta a gólvonal mögé (2-1).

A harmadik játékrészben nem lassítottak a csapatok, élvezetes játékot láthattak a szurkolók. Voltak helyzetek bőven, Kiss Bence bravúrral ért vissza egy üres kapus lövésre. A nagy rohanást a Nagymihály használta ki jobban, a 48. percben egyenlítettek a szlovákok: Ragan maradt egyedül a miskolci kapu előtt, és a bedobókörről lepókhálózta a jobb felső sarkot (2-2). A Jegesmedvék kivédekeztek egy hátrányt, majd kétpercnyi 4 a 4 elleni játék következett, eredmény nélkül. A harmad vége ezúttal a Nagymihályé volt, több nagy lehetőséget is teremtettek, de Kiss Bence mindig ott volt, ahol lennie kellett.

A hosszabbítás elején óriási lehetőséghez jutottak a Jegesmedvék, Osterberg vihette egyedül a korongot a kapusra, de a lövését védte Tomek. Nem sokkal később Takac ugorhatott ki szólóban, ő viszont nem hibázott (2-3). Ezzel 3-ra növelték pontjaik számát a DVTK Jegesmedvék, az első győzelmük azonban továbbra is várat magára.

A DVTK Jegesmedvék ebben az összetételben játszották le a mérkőzést: Kiss B. ? Szirányi, Wehrs, Egle, Vas, Flick ? Kiss D., Wolff, Magosi, Galanisz, Osterberg ? Vojtkó, Gőz, Csányi, Miskolczi, Rokaly ? Láda, Révész, Lövei.

Sorsolás
Tabella
Kanadai táblázat

misdum

fotó: DVTK Jegesmedvék

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 14., vasárnap
VB18 16:30 HUNDEN 1-4VÉGE
AL 18:30 ETOLHL 5-1VÉGE
április 15., hétfő
VB18 13:00 GERHUN 8-2VÉGE
április 17., szerda
VB18 13:00 AUTHUN 6-5 BVÉGE
április 18., csütörtök
VB18 13:00 HUNUKR 4-7VÉGE
április 19., péntek
VÁL 18:30 HUNNOR 2-1VÉGE
    • DUNA WORLD
április 20., szombat
VÁL 16:00 HUNNOR 3-2VÉGE
VB18 16:30 JPNHUN 3-6VÉGE
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN INFO
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
Partnerünk
Archívum