Nagy Gergő lett szeptember hónap játékosa

 

Az FTC-Telekom csapatkapitánya 3 mérkőzésen 4+2 pontig jutott, a Sportklub elleni rangadón is vezére volt zöld-fehéreknek.

“Köszönöm a jelölést, nagyon megtisztelő, de én úgy érzem, hogy volt az enyémnél jobb teljesítmény ebben a hónapban – mondta a játékos az Erste Liga hivatalos honlapján megjelent kisinterjúban. – A MAC HKB csatára, Schlekmann Márk ügyesen játszott minden meccsen, ellenünk négy gólt is szerzett. Örömteli, hogy egy ilyen fiatal magyar csatár kellő játéklehetőséget kap, és élni is tud vele.”

A Szereda elleni csúcsrangadót így látta a zöld-fehérek kapitánya: “Hullámvasúthoz hasonlított a mérkőzés. Nem mondhatom, hogy jól játszottunk volna, sőt, egyáltalán nem játszottunk jól, mégis, ezzel a közepes teljesítménnyel is háromgólos előnyre tettünk szert a harmadik harmad közepére, amit aztán pikk-pakk eladtunk. Az összképet tekintve nem érdemeltünk három pontot. A Csíkszereda a szezon első meccsét nem játszotta, de végig egyenrangú ellenfél volt. A büntetőlövés már lutri, szerencsére Kristóf megfogta az összes, míg Adrián betalált. Örülünk, hogy nyertünk, két pont jár érte, de nem kell túlragozni. Lehet, hogy a nézőknek szórakoztató volt a meccs, de a kispadról kevésbé volt az.”

Nagy Gergőnek összességében felemás érzései vannak egyelőre, de azt mondja: “Nem most kell csúcsformában lenni, de nem árt, ha jól játszunk és jönnek a hárompontos sikerek. Van még mit csiszolni a játékunkon, és mint brigád is össze kell, hogy álljunk. Dolgozunk ezeken, és remélem, ahogy megyünk bele a szezonba, egyre jobbak leszünk, s amikor a legfontosabb időszak elérkezik, addigra össze fogunk állni.”

A beszélgetést teljes egészében ide kattintva olvashatják el.

nagyg

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
október 27., kedd
EL 18:00 DABUTE 5-4 HVÉGE
EL 18:00 MACFTC 5-6 HVÉGE
október 29., csütörtök
KHL 17:30 SZPCSZ 
    • SPORT 2
október 30., péntek
EL 18:00 UTEMAC 2-1VÉGE
EL 18:30 FTCDAB 5-4VÉGE
ICEHL 19:15 AVSBRC TÖRÖLVE
    • DIGI SPORT 2
november 1., vasárnap
EXL 17:00 MISDUM 
ICEHL 17:30 LNZAVS TÖRÖLVE
EL 18:00 MACTIT 
EL 18:30 DEBUTE 
november 5., csütörtök
NŐI 16:30 HUNAUT 
VÁL 20:00 HUNPOL 
november 6., péntek
NŐI 16:30 HUNAUT 
november 7., szombat
VÁL 14:10 HUNPOL 
Partnerünk
Archívum