Házkutatás volt a szlovák szövetség központjában

   

A sajtóhírek szerint a Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség rendőrei szállták meg az SZLH irodáit kedden délelőtt.

A Parameter.sk azt írja, hogy az akció tárgyát a szövetség közbeszerzései képezték. A Hokej.sk idézte Michal Slivka rendőrségi szóvivőt, aki a házkutatás tényét megerősítve azt mondta, bővebb információt akkor tesznek közzé, amikor a nyomozás érdekei ezt már lehetővé teszik. Reagált az SZLH is, azzal, hogy mindenben segítik a szervek munkáját, készek tanúvallomásokat tenni, a szükséges dokumentumokat is rendelkezésre bocsátják. Mint jelezték: a szövetségnek új vezetése van, és minden folyamatot támogat, amelyek a múltból származó egyedi hibák kijavítását segítik. Az SZLH úgymond több olyan személyi döntést is meghozott, amelyek ebbe az irányba mutatnak. A Parameter.sk szerint ”hamarosan valószínűleg rendőrségi őrizetbe kerülnek a SZLH egyes tisztviselői is”.

A szlovák jégkorongszövetségnél 2019 júniusában ment végbe tisztújítás, amikor is az egykori legendás jégkorongozó, Miroslav Satan váltotta az elnöki poszton az addig regnáló Kohutot. Utóbbi néhány évvel korábban Richard Lintnert győzte le a tisztségért folyó versenyben.

Közismert: az előző két évadban két magyar szereplője is volt a legfelsőbb osztályú szlovákiai jégkorongligának. Az idén nyáron névadó szponzort váltott Tipos Extraligának egy magyar indulója lenne: a DVTK Jegesmedvék. A pontvadászat október elején kezdődne.

hockeyslovakia

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR ÉLŐ
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum