Az Opten lett a Vasas HC névadó szponzora

   

Az Erste Liga-induló piros-kékek kerete már készen van, de két légiós még érkezik a közeljövőben.

Minderről sajtótájékoztatón számoltak be az együttes vezető személyiségei és a névadó szponzor képviselői, amiről közleményt juttattak el blogunkhoz is. E szerint Ladányi Balázs vezetőedzőnek, a szakmai stábnak, valamint a csapat menedzsmentjének továbbra is az a célja, hogy a sportág tehetséges fiataljainak megadja a lehetőséget a bizonyításra, segítve ezzel a magyar jégkorong bázisának stabilitását.

A 2019/20-as csonka idényt követően a csapatot működtető vállalkozás tulajdonosi szerkezete átalakult, olvasható a közleményben. Többségi tulajdonosként az Excellent Hungary Financing Fund Zrt. üzleti konzorcium vállal szerepet, míg a Vasas SC, amely a klub teljes utánpótlását menedzseli, valamint a káposztásmegyeri jégcentrumot üzemelteti, ezzel párhuzamosan sportszakmai megállapodást kötött a HC-val. A korábbi főszponzor, a Schiller Autócsalád a jövőben is a csapat partnere marad, ám a 2020/21-es szezontól névadóként az Opten Kft. segíti a Vasas HC munkáját.

?Továbbra is a fejlődés az elsődleges célunk a következő idényben is ? jelentette ki Ladányi Balázs, az Opten Vasas HC vezetőedzője, aki harmadik idényét kezdi a csapat élén. ? Ennek érdekében sikerült megtartanunk a tavalyi csapatunkat. Egy-két kivétellel mindenkivel leszerződtünk a jövő szezonra, és némileg sikerült megerősíteni a keretünket, valamint további erősítés céljából várjuk két légiósunk érkezését. A felkészülésünk jól sikerült, a betervezett edzőmeccseinket lejátszottuk, levontuk a következtetéseket, a csapatunk készen áll a kezdésre. Nem foglalkozunk a körülményekkel, csak a munkára és a bajnoki rajtra koncentrálunk, amihez minden segítséget megkapunk a csapat új vezetésétől, régi és új támogatóinktól.?

Az Opten Vasas HC szeptember 12-én a MAC HKB Újbuda ellen kezd az Erste Ligában, majd egy héttel később Győrben a Titánok vendége lesz.

optenvasas

fotó: Vasas Attila/Vasas SC

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum