A harmadik harmadban fokozni tudtuk a nyomást

 

A DVTK Jegesmedvék–Vasas HC mérkőzés eredményét ugyan nem hozták nyilvánosságra, ám a két szakvezető kommentálta a történteket.

Dave Allison, DVTK Jegesmedvék: “Még csak pár napja dolgozunk együtt a csapattal, úgyhogy első mérkőzésnek ez teljesen megfelelő volt. Tetszett, ahogy a meccsen belül ritmusokat tudtunk váltani, a harmadik harmadban pedig fokozni tudtuk a nyomást. Gyakorolhattunk játékelemeket, sikerült gólt lőni emberelőnyből, úgyhogy hasznos találkozón vagyunk túl. Azt kaptuk ettől a hatvan perctől, amit vártunk. Mi szerettük volna feltérképezni a játékosokat, ők pedig ismét meccsritmusba kerülhettek.”

Ladányi Balázs, Vasas HC: “Jó volt látni, ahogy pörögtek a fiúk, felvettük a ritmust az ellenféllel. Játékban fölénk nőttek ugyan, hiszen egy magasabb szinten játszó együttesről van szó. Mi a felkészülés egy teljesen más stádiumában járunk. Jó volt látni a szezonrajt előtt pár héttel, hogy tudunk ezen a tempón játszani hatvan percen keresztül. Hasznos volt számunkra ez a mérkőzés.”

forrás: dvtk.eu

Cimkék: , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 15., csütörtök
U18 19:30 AUTHUN 3-6VÉGE
VÁL 20:45 HUNAUT 0-1VÉGE
    • M4 SPORT
április 16., péntek
U18 16:00 POLHUN 2-6VÉGE
VÁL 17:00 AUTBLR 1-5VÉGE
április 17., szombat
VÁL 16:00 HUNBLR INFO
    • m4sport.hu
U18 16:30 SLOHUN INFO
április 20., kedd
KHL 23:30 CSZAVG 
    • SPORT 1 (felv.)
április 22., csütörtök
KHL 22:30 AVGCSZ 
    • SPORT 2 (felv.)
Partnerünk
Archívum