Vasas HC?Fehérvári Titánok 0-3

   

Kasper Vuorinen csapata kapott gól nélküli győzelemnek örülhetett szezonbeli első felkészülési találkozóján.

A Vasas keretében több új név is feltűnt: Léránt René legutóbb a DEAC, Lövei Dávid a DVTK Jegesmedvék jégkorongozója volt, a kapuban pedig az orosz Kirill Kuzmin állt. Ők információink szerint egyelőre valamennyien próbajátékosok.

A találkozó első harmada a kapusokról szólt, Gyenes Dávid és Kuzmin is hibátlanul hozta le a 20 percet. A középső felvonás elején a Fehérvári Titánok megszerezték a vezetést, miután egy kijátszott akció végén Horváth Milán betalált. A Vasas próbált egyenlíteni, kettős emberelőnyben is játszhatott, de nem tudott eredményes lenni. Úgy tűnt, a második szünetre egygólos fehérvári vezetéssel mennek a felek, ám a dudaszó előtt néhány másodperccel Németh Kristóf közelről behúzott egy remekül centerezett korongot. Az 50. percben Tiainen lövését hiába védte az orosz kapus, a lövés túlcsorgott rajta, a szabadon maradt korongot Császár Hunor közelről betessékelte.

A Fehérvári Titánok 3-0-ra nyertek, legközelebb csütörtökön játszanak felkészülési mérkőzést, mégpedig a megyei rivális Dunaújvárosi Acélbikák ellen. A Vasas HC pénteken a DVTK Jegesmedvék vendége lesz.

Vasas HC: Kuzmin (Anfang) ? Bukor, Kováts, Bödök, Nagy M., Szlama ? Léránt, Surányi, Turbucz, Czakó, Csiki ? Tornyai, Seregély, Horváth B. D., Lövei, Szalma ? Farkas B., Farkas M., Németh, Pápa, Béres, Horváth B.

Fehérvári Titánok: Gyenes (Szeles) ? Balogh, Péter, Madácsi, Reiter, Erdély ? Tiainen, Császár, Nagy, Vas, Horváth M. ? Kovács, Almási, Jakimcsuk, Kóger, Dobmayer ? Ambrus, Rétfalvi, Németh, McNulty, Hajnal

vasastitanok_1

fotó: Vasas HC

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum