Nézők előtt vívja a Fradi az 1. Tüskecsarnok-meccsét

 

Az augusztus 21-ei FTC-Telekom–Dunaújvárosi Acélbikák mérkőzésre 800 hazai és 50 vendégszurkoló mehet be.

Erről hivatalos honlapjukon számoltak be a zöld-fehérek. A hír szerint hosszas tárgyalások után, az érvényben lévő jogszabályok ismeretében, továbbá a lehetőségek mérlegelését követően az a döntés született, hogy a találkozót nézők előtt játszhatják le a csapatok. A Pesterzsébetről idén nyáron a Tüskecsarnokba költözött Fradinak ez lesz az első összecsapása új otthonában. A belépőket kizárólag online értékesítik majd 500 forintos egységáron az Eventim hálózatában. A jegypénztárak nem nyitnak ki, meccsnapi helyszíni árusítás nem lesz. A Tüskecsarnokba a belépés kizárólag a biztonsági személyzet által elvégzett lázmérés, valamint a bejáratnál történő kézfertőtlenítés után lehetséges, emellett kérik a szurkolókat, hogy a csarnok területén a lehető legkörültekintőbben járjanak el az egészségügyi ajánlások tekintetében.

Az FTC-Telekom korábban azt is közölte, hogy mégsem lépnek vissza a Kontinentális Kupától. Idézzük Hudák Gábort, a klub jégkorongszakosztályának szakmai igazgatóját: „A Nemzetközi Szövetség illetékesei augusztus 10-ig vártak választ a csapatoktól azzal kapcsolatban, hogy a Kontinentális Kupa-indulás tervezett feltételei elfogadhatóak-e a számukra. Nehéz helyzetben voltunk, hiszen mindenképpen indulni akartunk a sorozatban, és képviselni Magyarországot a nemzetközi porondon, főleg a tavalyi, történelminek nevezhető jó szereplés után. A tervezett feltételek viszont olyan szervezési és költségvetési feltételeket szabtak volna, amelyek miatt rendkívül hosszas mérlegelés után fájó szívvel, de úgy döntöttünk, nem tudunk vállalni. A döntésünk elküldése után az IIHF szinte azonnal felvette velünk a kapcsolatot, és jelezte, mivel több csapattól hasonló visszajelzések érkeztek, úgy döntöttek, felülvizsgálják a feltételeket, és később döntenek a kupa idei kiírásának sorsáról. Az új helyzet tükrében lehetőséget adtak nekünk arra is, hogy visszavonjuk a döntésünket, amelyet örömmel megtettünk. Ez azt jelenti, hogy továbbra is tagjai vagyunk a mezőnynek.”

Az eredeti menetrend szerint a Ferencváros november 13–15. között küzdhetne a döntőbe jutásért a franciaországi Amiens-ben a házigazda Amiens Gothiques-kal, a Jertisz Pavlodar helyére beugró szintén kazah Altaj Torpedóval, valamint az előző selejtezőkör B csoportjának 2. helyezettjével.

ftc

fotó: fradi.hu

Cimkék: , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
szeptember 18., péntek
FELK 19:15 AVSMIS 8-5VÉGE
szeptember 19., szombat
EL 19:15 TITVAS TÖRÖLVE
    • M4 SPORT+
szeptember 20., vasárnap
EL 19:15 MACDEB 5-4 HVÉGE
    • M4 SPORT+
szeptember 25., péntek
EL 18:30 DEBFTC 
ICEHL 19:15 G99AVS 
szeptember 27., vasárnap
EL 16:30 FTCMAC 
    • M4 SPORT+
Partnerünk
Archívum