Nézők előtt vívja a Fradi az 1. Tüskecsarnok-meccsét

 

Az augusztus 21-ei FTC-Telekom?Dunaújvárosi Acélbikák mérkőzésre 800 hazai és 50 vendégszurkoló mehet be.

Erről hivatalos honlapjukon számoltak be a zöld-fehérek. A hír szerint hosszas tárgyalások után, az érvényben lévő jogszabályok ismeretében, továbbá a lehetőségek mérlegelését követően az a döntés született, hogy a találkozót nézők előtt játszhatják le a csapatok. A Pesterzsébetről idén nyáron a Tüskecsarnokba költözött Fradinak ez lesz az első összecsapása új otthonában. A belépőket kizárólag online értékesítik majd 500 forintos egységáron az Eventim hálózatában. A jegypénztárak nem nyitnak ki, meccsnapi helyszíni árusítás nem lesz. A Tüskecsarnokba a belépés kizárólag a biztonsági személyzet által elvégzett lázmérés, valamint a bejáratnál történő kézfertőtlenítés után lehetséges, emellett kérik a szurkolókat, hogy a csarnok területén a lehető legkörültekintőbben járjanak el az egészségügyi ajánlások tekintetében.

Az FTC-Telekom korábban azt is közölte, hogy mégsem lépnek vissza a Kontinentális Kupától. Idézzük Hudák Gábort, a klub jégkorongszakosztályának szakmai igazgatóját: ?A Nemzetközi Szövetség illetékesei augusztus 10-ig vártak választ a csapatoktól azzal kapcsolatban, hogy a Kontinentális Kupa-indulás tervezett feltételei elfogadhatóak-e a számukra. Nehéz helyzetben voltunk, hiszen mindenképpen indulni akartunk a sorozatban, és képviselni Magyarországot a nemzetközi porondon, főleg a tavalyi, történelminek nevezhető jó szereplés után. A tervezett feltételek viszont olyan szervezési és költségvetési feltételeket szabtak volna, amelyek miatt rendkívül hosszas mérlegelés után fájó szívvel, de úgy döntöttünk, nem tudunk vállalni. A döntésünk elküldése után az IIHF szinte azonnal felvette velünk a kapcsolatot, és jelezte, mivel több csapattól hasonló visszajelzések érkeztek, úgy döntöttek, felülvizsgálják a feltételeket, és később döntenek a kupa idei kiírásának sorsáról. Az új helyzet tükrében lehetőséget adtak nekünk arra is, hogy visszavonjuk a döntésünket, amelyet örömmel megtettünk. Ez azt jelenti, hogy továbbra is tagjai vagyunk a mezőnynek.?

Az eredeti menetrend szerint a Ferencváros november 13?15. között küzdhetne a döntőbe jutásért a franciaországi Amiens-ben a házigazda Amiens Gothiques-kal, a Jertisz Pavlodar helyére beugró szintén kazah Altaj Torpedóval, valamint az előző selejtezőkör B csoportjának 2. helyezettjével.

ftc

fotó: fradi.hu

Cimkék: , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum