Révész Marcell a DVTK Jegesmedvékkel készül

 

Próbajátékon van Miskolcon Odnoga Mátyás, aki legutóbb az UTE hokisa volt. A magyar Extraliga-csapat 22 játékossal kezdte a felkészülést.

Elkezdődött a jeges felkészülés a Népkertben. A DVTK Jegesmedvék híréből kiderül: Dave Allison, az új vezetőedző, valamint a következő szezonra is érvényes szerződéssel rendelkező amerikai–magyar védő, Kevin Wehrs augusztus 24-én csatlakozik az együtteshez. A tréningeket addig Strenk Hunor és Farkas Tamás irányítja. Mint írják, a csapattal készül az U20-as válogatott Révész Marcell – ő az elmúlt években a svájci utánpótlásban teljesített kiválóan –, akinek tengerentúli pályafutása még kérdéses, sorsáról később születik végleges döntés. Az utánpótlásból Kamarási Balázs, Mattyasovszky Gergely, Galajda Zsombor, Pecsét Bálint és Tóth Tamás is lehetőséget kap a bizonyításra.

Nem szerepel ugyanakkor a névsorban Részegh Tamás, aki az előző szezonban sérülését megelőzően a legeredményesebb magyar hokisok közé tartozott.

Az első jeges edzés résztvevőinek névsora: Rajna Miklós, Kiss Bence kapusok; Szirányi Bence, Kiss Dániel, Láda Balázs, Gőz Balázs, Vojtkó Mátyás hátvédek; Magosi Bálint, Vas János, Miskolczi Márk, Galanisz Nikandrosz, Karol Csányi, Ritó László, Lövei Dávid, Farkas Márton, Révész Marcell, Odnoga Mátyás, Kamarási Balázs, Mattyasovszky Gergely, Galajda Zsombor, Pecsét Bálint, Tóth Tamás csatárok.

dvtk

fotó: DVTK Jegesmedvék

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
szeptember 20., vasárnap
EL 19:15 MACDEB 5-4 HVÉGE
    • M4 SPORT+
szeptember 25., péntek
FELK 09:45 UTEVAS 3-3VÉGE
FELK 18:00 MISKOS 2-1 HVÉGE
EL 18:30 DEBFTC 4-3 HVÉGE
ICEHL 19:15 G99AVS 6-4VÉGE
szeptember 27., vasárnap
EL 16:30 FTCMAC 
    • M4 SPORT+
szeptember 28., hétfő
KHL 18:30 DMOSZP 
    • SPORT 2
szeptember 29., kedd
KHL 18:00 AVGJOK 
    • SPORT 2
EL 18:30 DEBBRA 
szeptember 30., szerda
EL 18:30 FTCSCC 
október 1., csütörtök
KHL 18:30 DMOTRK 
    • SPORT 2
Partnerünk
Archívum