Szeptember 25-én indulhat az ICE-szezon

 

Ez lesz az ex-EBEL rövidített elnevezése. A teljes név így néz ki: Bet-at-home ICE Hockey League.

Minderről sajtótájékoztatón számoltak be szombaton az osztrák bázisú bajnokság képviselői, illetve ennek nyomán az érintett klubok is. A Hydro Fehérvár AV19 hivatalos honlapján idézi Christian Feichtinger ügyvezetőt: „Az utóbbi években a liga európai topbajnoksággá nőtte ki magát. Kiemelt fontosságú volt számunkra, hogy a nemzetközi prémium termékünknek megfelelő új brandet és megjelenést hozzunk létre. Az újraindítás túlmutat az új logón és reklámeszközökön. Az ICE brand meghatározza a teljes identitást, amelyet közösen a liga, a klubok és a partnerek alkotnak. Nagyon várjuk a szeptember 25-ei tervezett kezdést. A kormány közelmúltbeli pozitív jelzései és az ehhez kapcsolódó enyhítések segítenek abban, hogy a következő évadot megfelelően tervezhessük és előkészíthessük.”

Bemutatták tehát a logót is – alant az ábra közepén látható –, illetve megmagyarázták a rövidített név jelentését, mondván, nem pusztán a jégről van szó: ”A víz hatszögű jégkristállyá fagy, a kristályok egy-egy sarka pedig az ICE brand egy jellemzőjét jelenti: nemzetköziség, stabilitás, fejlődés, sportszerűség, valamint európai és digitális prémiumtermék. Éppen ezért az ICE nem csak a liga nemzetköziségére utaló rövidítés (International Central European), hanem kiemeli a jégkorongsport összekötő erejét.”

Ahogy azt már korábban bejelentették, a liga és az online fogadással és játékkal foglalkozó névadó szponzor a következő három évre kötött megállapodást, további kétéves opcióval. Új jelmondat is van: United by passion, azaz a szenvedély egyesít. Emellett “a liga brandjének újratervezése az új honlappal, amely a https://ice.hockey címen elérhető, válik teljessé. A felület, melyet az új arculat mejelenéséhez igazítottak, szombattól elérhető.”

Az osztrák sajtóban szétnézve ugyanakkor megfigyelhető: van, ahol az ICE, de olyan is, ahol az ICEHL rövidítést használják, mi egyelőre maradunk előbbi mellett, és majd meglátjuk, hogyan ülepszik le a “történet” a továbbiakban.

icehl

Cimkék: , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
augusztus 12., szerda
FELK 18:30 H20VAS 
augusztus 14., péntek
FELK 18:00 DEBUTE 
augusztus 15., szombat
FELK 18:00 VASDAB 
augusztus 16., vasárnap
FELK 18:00 UTEDEB 
augusztus 19., szerda
FELK   GYEDAB 
FELK 18:00 DEBTIT 
Partnerünk
Archívum