Ezentúl a Tüskecsarnokban játszik az FTC-Telekom

   

Hivatalos honlapján jelentette be a hírt az Erste Liga-címvédő.

Hosszú évek óta komoly problémaként tartja számon a magyar jégkorong, hogy a rekordbajnoknak nincs otthona. A zöld-fehérek jó néhány létesítményben megfordultak már, és arra is történtek ígéretek, sőt tervek is, hogy saját jégcsarnokot kapjanak, ezekből azonban mindeddig nem lett semmi. Az utóbbi szezonokat Pesterzsébeten töltötte a klub, mióta azonban Fodor Szabolcs vezetésével egészen kiváló eredményeket értek el – Erste Liga- és Magyar Kupa-győzelem, Kontinentális Kupa-menetelés –, azóta világossá vált, hogy változtatásra lenne szükségük. Ennek jegyében döntöttek most a költözés mellett. Az elmúlt hetekben és hónapokban intenzív tárgyalások zajlottak, melyek végeztével minden akadály elhárult a XI. kerületbe költözés elől.

A Tüskecsarnok ebben a pillanatban megfelelő opciónak tűnik a Fradi számára, mind a befogadóképesség, mint a körülmények tekintetében. Az FTC-Telekom játékosainak nem lesz idegen a helyszín, nemrégiben is játszottak ott derbit az UTE-val, gyakorlatilag telt ház előtt. Kíváncsian várjuk, hogy a hívek – valamint az ellenfeleik drukkerei – meg tudják-e tölteni a csarnokot a további mérkőzéseken is. A fejlemény egyébként akár kettős rangadók lebonyolítását is lehetővé teszi, lévén, hogy az immár Erste ligás MAC HKB is marad a létesítmény falai között.

“Az új szezon jegy- és bérletárairól, a Tüskecsarnokkal kapcsolatos további tudnivalókról és szurkolói információkról, a sajtóakkreditáció rendjéről és egyéb információkról az új szezon kezdetéig folyamatosan hírt adunk a későbbiekben” – olvasható még a hírben.

fradituske

fotó: Mudra László/MJSZ

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
január 17., hétfő
EL 17:30 BRAFTC 6-2VÉGE
EL 17:30 GYETIT 4-2VÉGE
EL 17:30 SCCMIS 3-2 HVÉGE
január 18., kedd
ICEHL 18:30 G99AVS TÖRÖLVE
EL 19:00 ETODAB 2-0VÉGE
január 21., péntek
EL 16:00 TITMAC 6-4VÉGE
EL 17:30 GYEBRA 4-0VÉGE
január 22., szombat
MK 14:05 DEBMIS 5-3VÉGE
    • M4 SPORT+
MK 17:15 AVSFTC 5-0VÉGE
    • M4 SPORT+
január 23., vasárnap
MK 14:05 MISFTC INFO
    • M4 SPORT+
EL 16:30 BRASCC INFO
MK 17:15 DEBAVS INFO
    • M4 SPORT+
január 24., hétfő
EL 18:40 TITDAB 
január 26., szerda
ICEHL 19:15 AVSZNO 
Partnerünk
Archívum