Dave MacQueennel tervezik a folytatást Brassóban

 

A szerződést még nem írták alá. Erről Mihály Árpád, a Corona általános igazgatója beszélt az Erste Liga hivatalos honlapján.

“A keretünk erőssége nem volt egy Erste Liga-döntő szintjén. A negyeddöntőn így is túl kellett volna jutnunk, ám voltak gondok, megtört a csapat lendülete. Természetesen nem voltunk elégedettek azzal, hogy a rájátszás első körében kiestünk” – értékelte a szezont Mihály Árpád. Kiderült, a Gyergyói HK-val szembeni hétmeccses kiesés ellenére a playoffra érkezett vezetőedzővel, Dave MacQueennel képzelik el a folytatást. “Elégedettek voltunk vele, de még nem írtuk alá a szerződést” – mondta erről az általános igazgató.

A Corona kerete az eddigi bejelentések alapján erős lehet jövőre is, különös tekintettel Radim Valchar és Tomas Klempa érkezésére: “Alakul a csapat, még néhány helyre keressük a megfelelő embereket – fogalmazott Mihály Árpád. – Főleg hátvédposzton van szükség további erősítésre. Örülünk, hogy Valchar és Zagidullin is aláírt. Előbbi már román játékosnak számít, utóbbi esetében is kezdeményezték a honosítást, így nem visznek el légióshelyet. Boriszenko is marad, jól teljesített tavaly, Klempa pedig visszatér Brassóba. Két további légióst már kinéztünk, a többi helyre még folynak a tárgyalások.”

Brassóban már második hete zajlik a száraz felkészülés közösen, előtte egyénileg edzett mindenki. “Jó állapotban tértek vissza a srácok, elégedettek vagyunk velük. A visszavonult Zsók Levente lett a másodedző, ő irányítja most a felkészülést” – közölte a sportvezető. A célok kapcsán hozzátette: “Mindenki nyerni szeretne, természetesen mi is. Úgy készülünk, hogy ütőképes csapat legyünk a ligában, de a Fradi és a Csíkszereda mindig erős, a Gyergyó is jól erősített, az UTE megmutatta a rájátszásban, hogy mire képes, valamint Dunaújvárosban és Debrecenben is jó csapat van. Készen fogunk állni, cserélünk egy-két helyen, ahol gyengébbek voltunk, és jobb szezont szeretnénk, mint tavaly.”

brasso

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
január 17., hétfő
EL 17:30 BRAFTC 6-2VÉGE
EL 17:30 GYETIT 4-2VÉGE
EL 17:30 SCCMIS 3-2 HVÉGE
január 18., kedd
ICEHL 18:30 G99AVS TÖRÖLVE
EL 19:00 ETODAB 2-0VÉGE
január 21., péntek
EL 16:00 TITMAC 6-4VÉGE
EL 17:30 GYEBRA 4-0VÉGE
január 22., szombat
MK 14:05 DEBMIS 5-3VÉGE
    • M4 SPORT+
MK 17:15 AVSFTC 5-0VÉGE
    • M4 SPORT+
január 23., vasárnap
MK 14:05 MISFTC INFO
    • M4 SPORT+
EL 16:30 BRASCC INFO
MK 17:15 DEBAVS INFO
    • M4 SPORT+
január 24., hétfő
EL 18:40 TITDAB 
január 26., szerda
ICEHL 19:15 AVSZNO 
Partnerünk
Archívum