Dave MacQueennel tervezik a folytatást Brassóban

 

A szerződést még nem írták alá. Erről Mihály Árpád, a Corona általános igazgatója beszélt az Erste Liga hivatalos honlapján.

“A keretünk erőssége nem volt egy Erste Liga-döntő szintjén. A negyeddöntőn így is túl kellett volna jutnunk, ám voltak gondok, megtört a csapat lendülete. Természetesen nem voltunk elégedettek azzal, hogy a rájátszás első körében kiestünk” – értékelte a szezont Mihály Árpád. Kiderült, a Gyergyói HK-val szembeni hétmeccses kiesés ellenére a playoffra érkezett vezetőedzővel, Dave MacQueennel képzelik el a folytatást. “Elégedettek voltunk vele, de még nem írtuk alá a szerződést” – mondta erről az általános igazgató.

A Corona kerete az eddigi bejelentések alapján erős lehet jövőre is, különös tekintettel Radim Valchar és Tomas Klempa érkezésére: “Alakul a csapat, még néhány helyre keressük a megfelelő embereket – fogalmazott Mihály Árpád. – Főleg hátvédposzton van szükség további erősítésre. Örülünk, hogy Valchar és Zagidullin is aláírt. Előbbi már román játékosnak számít, utóbbi esetében is kezdeményezték a honosítást, így nem visznek el légióshelyet. Boriszenko is marad, jól teljesített tavaly, Klempa pedig visszatér Brassóba. Két további légióst már kinéztünk, a többi helyre még folynak a tárgyalások.”

Brassóban már második hete zajlik a száraz felkészülés közösen, előtte egyénileg edzett mindenki. “Jó állapotban tértek vissza a srácok, elégedettek vagyunk velük. A visszavonult Zsók Levente lett a másodedző, ő irányítja most a felkészülést” – közölte a sportvezető. A célok kapcsán hozzátette: “Mindenki nyerni szeretne, természetesen mi is. Úgy készülünk, hogy ütőképes csapat legyünk a ligában, de a Fradi és a Csíkszereda mindig erős, a Gyergyó is jól erősített, az UTE megmutatta a rájátszásban, hogy mire képes, valamint Dunaújvárosban és Debrecenben is jó csapat van. Készen fogunk állni, cserélünk egy-két helyen, ahol gyengébbek voltunk, és jobb szezont szeretnénk, mint tavaly.”

brasso

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
augusztus 10., szerda
FELK 18:30 DEBFHA 3-2VÉGE
augusztus 12., péntek
FELK 17:00 KOSMIS 5-1VÉGE
FELK 17:10 FHADEB 2-3VÉGE
FELK 18:00 NZÁFTC 5-0VÉGE
augusztus 13., szombat
FELK 19:00 OLLBJA 9-1VÉGE
augusztus 16., kedd
FELK 18:40 BJADUM 
augusztus 18., csütörtök
FELK 17:00 DEBDAB 
FELK 18:00 UTELVC 
Partnerünk
Archívum