Újpest egyelőre felfüggesztette az UTE támogatását

   

Erről Ancsin János szakosztály-igazgató beszélt az Erste Liga hivatalos honlapján olvasható szezonértékelésében.

A sportvezető a következő idény keretének összetételére vonatkozó kérdésre így válaszolt: ”A pontos keretet még nem látjuk, mert fontos segítőnk, Újpest önkormányzata a koronavírus-helyzetre tekintettel felfüggesztette egyesületünk támogatását. A vészhelyzet megszűnése utáni tárgyalások eredményétől függ, hogy az önkormányzat és az ország egyik legpatinásabb egyesülete közötti együttműködés miként folytatódik. Az biztos, hogy légiósok fognak cserélődni, a magyarokkal egy-két kivételtől eltekintve meg vagyunk elégedve. Az utóbbi években már elindult az a folyamat, hogy a saját utánpótlásunkra támaszkodjunk hangsúlyosabban, és próbáljuk beépíteni a fiatalokat a csapatba. Pokornyi Dávid már négy szezont játszott az Erste Ligában, de említhetem Márkus Leventét, Farkas Gergőt, Horváth Ákost, Fekete Botondot, Kovács Sebestyént és Zsigmond Áront is. Ugyanígy az edző kinevelését is feladatnak tekintjük, és ezért is örülünk annak, hogy az újpesti kötődésű Virág Csabával a stábban jól szerepeltünk, bizonyította a képességeit.”

A fentiek alapján minden bizonnyal Virág Csaba lesz a csapat vezetőedzője: ”Nem gondolkodunk edzőváltásban, még tárgyalunk a részletekről. Legalább ilyen erős keretet szeretnénk összehozni, jó úton haladunk efelé” ? fogalmazott Ancsin.

A beszélgetésből emellett kiderült, hogy amikor május elején könnyítettek a korlátozásokon, az UTE-nál elkezdték a száraz felkészülést kis csoportokban, ez tart most is. A terv az, hogy augusztusban jégen is elkezdjék a gyakorlást. “Még nem tudni, mikor indulhat a bajnokság, így pedig nem tudjuk pontosan, mikorra kell formába lendülni” ? mondta a szakosztály-igazgató.

benkute

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 14., vasárnap
VB18 16:30 HUNDEN 1-4VÉGE
AL 18:30 ETOLHL 5-1VÉGE
április 15., hétfő
VB18 13:00 GERHUN 8-2VÉGE
április 17., szerda
VB18 13:00 AUTHUN 6-5 BVÉGE
április 18., csütörtök
VB18 13:00 HUNUKR 4-7VÉGE
április 19., péntek
VÁL 18:30 HUNNOR INFO
    • DUNA WORLD
április 20., szombat
VÁL 16:00 HUNNOR 
VB18 16:30 JPNHUN 
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 
    • AMC MIKRO
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 
    • SPORT 1
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
Partnerünk
Archívum