André Petersson a Lokomotivhoz igazolt

 

A Dinamo Moszkvától érkező játékossal összeállhat egy svéd csatársor Jaroszlavlban.

A KHL-játékospiac nyitásának első és második napjához képest csendesebben zajlott a harmadik és negyedik nap. Az Avangard és a Szpartak kulcsjátékosokat cserélt egymással. A kétszeres világbajnok, 2017-ben Gagarin Kupa-győztes, 2018-ban olimpiai bajnok Szergej Sirokov a moszkvaiaknál folytatja pályafutását, míg a szintén 2017-ben KHL-bajnok Alekszandr Hohlacsov újra elhagyja a nevelőegyesületét, ezúttal az omszkiak miatt. Az Avangardhoz tartozó hír, hogy Jegor Martinovot elengedték a Metallurghoz. A magnyitogorszkiak egy másik hátvédet is szereztek, Artyom Zemcsonok a SZKA-t hagyta el.

Az Avtomobiliszt két játékost is szerzett a Torpedótól: Sztanyiszlav Bocsarov és a kanadai hátvéd, Chay Genoway egyaránt a Nyizsnyij Novgorod-iaktól igazolt Jekatyerinburgba. Genoway érkezésével teljessé vált Bill Peters új csapatának légiósállománya. A Vityaz is bejelentette ötödik légiósát: a Szpartaktól érkező lett csatárt, Kaspars Daugavinst. A podolszkiak emellett begyűjtötték azt az Artyom Borodkint a Traktortól, aki még sosem játszott szülővárosa klubján kívül, valamint leigazolták a szintén ex-Szpartak-csatárt, Fjodor Malihint.

Mint arról korábban írtunk, a Dinamo Moszkva szinte az összes kulcsjátékosával szerződést hosszabbított. A házi pontlista első 6 helyezettje közül egyedül André Petersson nem állapodott meg a klubbal a következő szezonra. Az 53 mérkőzésen 22 gólt lövő és 23 gólpasszt kiosztó svéd csatárnak megvan az új csapata: ősztől a Lokomotivot erősíti. A nemrég kinevezett Andrej Szkabelka így már tudhatja, milyen légiósokkal dolgozhat. A jaroszavliaknál összeállt egy svéd csatársor, ugyanis korábban aláírta új szerződését Anton Lander és Magnus Pääjärvi. Petersson mellett újonc lesz a klubnál a Barisztól megszerzett kanadai kapus, Eddie Pasquale, valamint a finn hátvéd, Atte Ohtamaa.

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum