Fodor: Rengeteg a kérdőjel a ligával kapcsolatban is

   

Az aktuális helyzetről, a kihívásokról és a tervekről kérdezte Fodor Szabolcsot, az FTC-Telekom vezetőedzőjét a klub hivatalos honlapja.

A beszélgetést ide kattintva érik el, mi pedig kedvcsinálóként szokásunk szerint kiemelünk néhány fontos gondolatot:

“Nem tudunk mást tenni, olyan távra tervezünk előre, amilyenre a mostani lehetőségek szerint tudunk, és azok szerint a feltételek szerint, amelyek jelenleg fennállnak körülöttünk. Nem titok, hogy rengeteg a kérdőjel a ligával kapcsolatban is, és még abban sem lehetünk biztosak, milyen csapatok és milyen feltételrendszerek között tudnak majd versenyezni, ha újra visszatér az élet a normál kerékvágásba.”

“Szeretnénk együtt tartani ezúttal is a keret 80-90 százalékát, azért csak ennyit, mert ahogy tavaly, úgy idén is benne van a pakliban néhány változás – ez akár szakmailag, akár anyagi szempontok szerint is indokolt lehet. Feltűnhetnek új nevek is, de abban biztosak lehetünk, hogy idén sem lesz alapvetően nagy jövés-menés. Tudjuk, hogy a magyar jégkorongban nehéz hosszú távú szerződéseket kötni, de mi most is az állandóságra törekszünk, próbáljuk a kialakult erős magot együtt tartani, és akár olyan nevekkel erősíteni, akiknek a stílusa beleillik a szakvezetés által elképzelt koncepcióba, és a segítségünkre lehetnek a céljaink elérésében.”

“Mi is itt a Ferencvárosnál, és a liga, valamint a szövetség képviselői is arra törekszenek, hogy minél hamarabb újraindulhasson a hokiélet, és folytatódjon a liga és a magyar klubjégkorong azon fejlődése, amit az elmúlt néhány évben tapasztalhattunk. Még akkor is, ha ez most minden korábbinál nehezebb feladat. Fő a pozitív légkör, ezt próbáljuk fenntartani a liga körül is.”

fodor

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Partnerünk