Császár és Szeles továbbra is a Titánokban

 

A székesfehérvári Erste Liga-együttes 1-1 csatárral és kapussal állapodott meg a 2020/21-es idényre.

A Fehérvári Titánok a többi csapathoz képest korán elkezdte építeni a 2020/21-es keretét. Immáron 13 játékossal egyeztek meg a következő szezonra. Császár Hunor Nagy Ákoshoz hasonlóan a 2017/18-as idényben játszotta első felnőtt bajnoki mérkőzéseit, és a következő évben már sokkal több lehetőséget kapott: 47 találkozón 10+12 pontig jutott. Az idei szezonja hasonlóan alakult, 44 meccsen 6+11 pontot gyűjtött. A csíkszeredai származású játékos a klubhonlapon elmondta: “Meghatározó volt a döntésemben az, hogy nagyon jól érzem magam Székesfehérváron, tetszik a város, és a csapat számomra már olyan, mintha a második családom lenne. Bízom benne, hogy minél többen itt maradunk, és még az ideinél is sikeresebb szezont futunk.”

Mindeközben Szeles Martin is szerződést hosszabbított. A 20 éves kapus – akinek Gyenes Dáviddal és Horváth Dominikkal kell majd megküzdenie a játéklehetőségért – idén a Titánok mellett kölcsönjátékosként a Schiller-Vasasban is gyarapíthatta játékperceit.

A Fehérvári Titánok csapatában a következő játékosok rendelkeznek szerződéssel a 2020/2021-es szezonra: Gyenes Dávid, Szeles Martin és Horváth Dominik kapusok; Horváth Milán, Dobmayer Dominik és Kóger Balázs védők; Nagy Ákos, Császár Hunor, Dézsi Bence, Almási Márk, Kovács Alex, Rétfalvi Kristóf és Ambrus Gergő csatárok.

csaszarhunor

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Partnerünk