900-an mehetnek be a gyergyói elődöntőkre is

 

A klub részletes közleményben számolt be a fejleményekről, amelyeket az alábbiakban mi is közzéteszünk.

“Megérkezett az illetékes hatóságok jóváhagyása: 900 személy léphet be a gyergyószentmiklósi csarnokba a csütörtöki és pénteki Gyergyói Hoki Klub÷Csíkszeredai Sportklub mérkőzésekre. A 900-as létszámba beleértendők a játékosok, játékvezetők, A jégpálya személyzete és biztonsági szolgálat emberei is. Ennél nyilván jóval nagyobb lenne az érdeklődés, de el kell fogadnunk a döntést.

Ezt figyelembe véve a GYHK a következőkről ad tájékoztatást:

A MAI NAPON (MÁRCIUS 10-ÉN KEDDEN) 15 ÉS 19 ÓRA KÖZÖTT A KLUB IRODÁJÁBAN JEGYEKET VÁSÁROLHATNAK AZOK, AKIK SZEZONBÉRLETET VÁLTOTTAK. SZERDÁN 9 ÓRÁTÓL VÁLTHATNAK JEGYET A BÉRLETTEL NEM RENDELKEZŐK. A JEGYÁRUSÍTÁS MINDKÉT NAPRA CSAK EZEN JELZETT IDŐSZAKOKBAN LESZ, AZAZ A MECCSEK ELŐTT A PÉNZTÁR NEM NYIT KI!

Egy jegy ára 25 lej.

A szabályozás szerint minden egyes személyt azonosítanunk kell, fel kell jegyeznünk az elérhetőségét, és minden egyes személynek alá kell írnia egy nyilatkozatot, miszerint tudomásul veszi, hogy betartják a járvány megelőzését célzó óvintézkedéseket, és tisztában van a kockázatokkal is.

A JEGY ÉPPEN EZÉRT NEM ÁTADHATÓ! Ezért EGY SZEMÉLYNEK 1 (EGY) DARAB JEGYET TUDUNK ADNI, és a jegyvásárlásnál kérjük, mindenki hozza magával személyi igazolványát.

A gyermekek biztonsága érdekében csakis 18 éven felüli, azaz felnőtt nézőket tudunk beengedni.

Sajnos ezúttal azok a 18 éven aluliak sem jöhetnek be, akiknek bérletük van. Az ő egészségük érdekében.

Az aranyfokozatú bérlettel rendelkezők nem kell jegyet váltsanak, de beleszámítanak a 900-as létszámba, és a mérkőzésre való belépéskor ők is alá kell írják a nyilatkozatot, megadva az adataikat ők a szokott bejáraton juthatnak be a VIP szektorba.

Kérjük azokat az idős vagy valamilyen betegségben szenvedő embereket, akikre a vírus fokozottabban veszélyes, hogy saját érdekükben maradjanak most otthon.

Kérjük a megértését a Csíkszeredai Sportklub szurkolóinak, a két klub közti megegyezés értelmében nem tudjuk őket fogadni a mérkőzéseken.

Szabályok a mérkőzések napján:

A Stadion utcába 17 óra után nem lehet majd behajtani (ezüst bérlettel sem)., csak külön engedéllyel.

A csarnokba csak egy helyen, a főbejáraton lehet belépni.

A beléptetés 17:15-től 18:15-ig zajlik, azt követően az ajtó be lesz zárva a meccs végéig, 18.16-tól tehát érvényes jeggyel sem lehet belépni!

Kérjük a nézőket, érkezzenek időben, hogy ne alakuljon ki sor a bejáratnál.

A nézők nem hagyhatják el a csarnokot a mérkőzés végéig. Aki kimegy, az már nem térhet vissza.

MIVEL JÁRVÁNYÜGYI ÓVINTÉZKEDÉSRŐL VAN SZÓ, FONTOS ELŐÍRÁS, HOGY A TUMULTUST KERÜLNI KELL. ÍGY A JEGYVÁSÁRLÁSLÁSNÁL, A BELÉPTETÉSNÉL IS KÉRJÜK, NE ÁLLJANAK SZOROS SOROKBA. A CSARNOKBAN PEDIG KÉT NÉZŐ KÖZÖTT LEGYEN EGY ÜRES SZÉK.

Nyomatékosan figyelmeztetünk mindenkit, hogy tartsa be a fenti szabályokat, ellenkező esetben a hatóságok közbeléphetnek, és ennek az lehet a következménye, hogy a pénteki – vagy minden további – mérkőzésünk is zárt kapus lesz a koronavírus miatti intézkedések lezárásáig.

A mérkőzéseket természetesen a megszokott módon ingyenesen közvetíti a Keresztes Média.”

A két székelyföldi együttes Erste Liga-elődöntős párharcában 2-0-ra vezet a Sportklub.

gyhk-scc

fotó: Gyergyói HK

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Partnerünk